Horoscop joi 27 aprilie, o zi care ne zguduie din temelii

Horoscop joi 27 aprilie, o zi care ne zguduie mentalitatea și concepțiile, tabieturile și obișnuințele.

BERBEC

Aveți atât de multă energie încât credeți că le puteți face pe toate. Faceți mai multe lucruri deodată, și planul personal și în cel profesional sunt agitate. Este un preaplin din tot…

TAUR

Vă simțiți ciudat, nu sunteți mulțumiți de nimic din ce-aveți. Căutați defecte, criticați tot ce se întâmplă, nimic nu vă convine, vreți altceva. Este multă ceață în mintea voastră.

GEMENI

Trebuie să vă hotărâți să vedeți ce faceți cu niște bani, o să canalizați acești bani către o direcție foarte serioasă. E posibil să scăpați de o povară.

RAC

Sunteți foarte activat, aveți chef și energie. Veți lua o decizie importantă, simțiți că nu mai e cazul să așteptați, treceți la fapte.

LEU

Luna intră la voi în zodie, veți avea revelația unui drum, știți că este drumul pe care trebuie să-l urmați. Este cea mai bună alegere pentru voi. Nu prea aveți încotro…

FECIOARA

Vă vine o idee pe care o considerați mesager divin. Vi se clarifică o situație, v-ați rugat luni și ani de zile pentru această situație. Este o perioadă cu îndrumări divine.

BALANȚA

Aveți senzația că cineva are ceva cu voi, că sunteți provocat, că săgeți se îndreaptă către voi. Vă certați dimineața cu cineva și o țineți toată ziua într-o ceartă. Vă copleșește.

SCORPION

Auziți niște vești nu tocmai plăcute, ceva legat de sănătatea unui om drag. Auziți de niște probleme ale cuiva, poate partenerul de viață vă reproșează ceva. Problemele nu sunt ale voastre dar vă afectează.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să vă vină niște informații total neașteptate care vă rezolvă niște informații. O să vă ia prin surprindere ceea e auziți, nu e ceva ce așteptați.

CAPRICORN

Multe activități și multe sarcini toată lumea vrea ceva de la voi. Trebuie să aveți curajul să cereți ajutor, oamenii din jur vă văd oboseala. Lăsați-i pe ceilalți să vă ajute.

VĂRSĂTOR

Atitudinea voastră îi deranjează pe alții, ego-ul vostru îi irită pe cei din jur. Vă schimbați atitudinea, vă credeți mai puternici decât sunteți. Vă arogați drepturi pe care nu le aveți.

PEȘTI

Primiți niște vești care vă surprind, sunt informații care vă încurcă, nu știți cum să le tratați, nu prea aveți încredere în ceea ce auziți.

Zodiacul Chinezesc: cu cine ești compatibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop