Cum influențează Luna Nouă/Eclipsa de Soare fiecare zodie

Cum influențează Luna Nouă/Eclipsa de Soare fiecare zodie: de astăzi ar trebui să ne vedem cu alți ochi. Schimbăm direcția și vom schimba destinul.

BERBEC

Te împinge universul de la spate să înveți că trebuie să schimbi ceva. E cazul să nu mai faci lucrurile cum le făceai, este un ultimatum, un strigăt. Poate fi un strigăt de durere, aduceți noutăți în viața voastră.

TAUR

Așteptați ceva important să se întâmple. Astăzi este o zi bună pentru a renunța la lucrurile inutile, mărunțișuri. Fă spațiu în viața ta dar și în suflet.

GEMENI

Multă anxietate legată de viitor, probabil ați crescut așa, fiți mai blânzi cu voi, probabil moșteniți anxietățile astea de la părinți.

RAC

Luna Nouă și Eclipsa sunt foarte importante pentu voi pentru că se petrec pe casa a zecea. E posibil să schimbați ceva în plan profesional, mai încercați o dată ceva, dacă nici de data asta nu merge, renunțați.

LEU

Multe dintre credințele voastre nu vă ajută deloc din punct de vedere practic, degeaba citiți cărți de dezvoltare personală, nu funcționează la voi.

FECIOARA

O criză din copilărie revine, aveți impresia că se întâmplă ceva rău, că urmează ceva, vă autosabotați. Pe viitor ar fi bine să vă gândiți la astfel de comportament.

BALANȚA

Relațiile afective pe care le-ați avut în primii ani de viață le copiați acum, în tipare pe care nu le conștientizați. Ieșiți din carapacea în care sunteți, asumați-vă schimbările, renunțați la codependențe.

SCORPION

Munciți ca un căpcăun, prea mult. Schimbați ceva în obiceiurile voastre în activitatea profesională. Nu vă mai certați cu colegii.

SĂGETĂTOR

Excesul de zel și dorința de validare vă pot aduce multe dezavantaje. Nevoia de narcisism îi poate face pe ceilalți să vă respingă. Shimbați obiceiurile defectuoase.

CAPRICORN

Ce anume din trecutul vostru vă deranjează atât de rău? Ceva nu vă lasă să fiți fericiți, poate vă mutați, poate plecați departe fără să vă uitați înapoi.

VĂRSĂTOR

Imitați un părinte, vorbiți ca bunica sau bunicul. Copiați un model de comportament și astfel există riscul să faceți greșelile pe care le-au făcut și părinții voștri.

Superstiții care anunță nenorociri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop