Horoscop joi 25 aprilie

horoscop joi 25 aprilie

Horoscop joi 25 aprilie, o zi cu multiple semnificații biblice dar și astrologice. Iată ce spun astrele în această zi, pentru fiecare zodie.

Horoscop 25 aprilie, BERBEC

Încetează să mai crezi că știi toate răspunsurile, că ai toate informațiile și că te poți descurca fără ajutorul nimănui. Astăzi sunt în preajma ta anumiți oameni dispuși să te ajute, să-ți ofere o mână de ajutor, de tine depinde cât ești de dispusă să accepți să apelezi la ajutorul lor.

Horoscop 25 aprilie, TAUR

Nu mai judeca viețile altora, nu te compara cu ceilalți, nu te mai uita în curtea celorlalți. Fiecare are propriul destin, roata vieții nu stă niciodată pe loc, iar suișuri și coborâșuri are fiecare. Dacă ție nu-ți merge de minune o perioadă, nu e vina nimănui. Este parte din destinul tău…

Horoscop 25 aprilie, GEMENI

Astazi ai un curaj pentru a face lucruri neobișnuite, așa cum nu ai mai avut demult. Ești plină de încredere și de avânt și nu te interesează ce cred alții despre tine. Tu, oricum, ai făcut mereu așa cum ai considerat, fără să te lași influențată de părerea lumii, de ce-ai face astăzi altfel???

Horoscop 25 aprilie, RAC

Nu te mai uita înapoi pentru că nu mai poți schimba trecutul. Viața ta a luat-o pe cursul firesc iar drumul este mereu înainte, nu înapoi. Concentrează-te pe clipa de față și nu te lăsa copleșită de amintiri, ce-a fost, a fost și gata!

Horoscop 25 aprilie, LEU

Astăzi analizezi în detaliu fiecare cotlon al vieții tale. Nu faci bine ceea ce faci. Soluțiile pentru problemele nerezolvate nu se găsesc în evenimentele trecute. Nu te refugia în amintiri ci construiește-ți un prezent acceptabil.

Horoscop 25 aprilie, FECIOARĂ

Astăzi vei avea sentimentul acut al nedreptății, iar șansele tale de a te apăra nu sunt foarte mari. Din fericire minciuna are picioare scurte, iar adevărul va ieși cât de curând la iveală. Va trebui să înveți să faci concesii și să accepți anumite lucruri.

Horoscop 25 aprilie, BALANȚA

Astăzi ești îndrăgostită sau poate te gândești acut la o iubire, la armonie și echilibru. Viața ta gravitează în jurul iubirii și de acolo îți iei curajul și puterea de a înfrunta lumea. Iubirea care te invadează azi îți oferă sentimentul împlinirii și satisfacției.

Horoscop 25 aprilie, SCORPION

Ai ceva pe suflet care te macină și te chinuie înfiorător. Până nu găsești calea de a te elibera de această povară, nu o să te simți mai bine. Fie că găsești un prieten căruia să i te destăinui, fie că așterni totul pe o bucată de hărtie, soluțiile pentru eliberarea sufletului tău există, caută-le și deșartă balastul…

Horoscop 25 aprilie, SĂGETĂTOR

S-ar putea ca astăzi să fii meteodependentă și să fii în relație strânsă cu schimbările de vreme. Cerul senin, o rază de soare primăvăratică sau o adiere de vânt îți aduc cheful și inspirația pentru a avea o zi reușită. Dacă pe cer sunt nori și ploaie… concentrează-te pe lucrurile frumoase. Nu pe vreme!

Horoscop 25 aprilie, CAPRICORN

Primești vești bune sau afli câteva răspunsuri pe care le așteptai de ceva vreme. O întrevedere reușită te stimulează să pornești mai departe pe drumul pe care ți l-ai plănuit.

Horoscop 25 aprilie, VĂRSĂTOR

Ești măcinată de regrete, iar lucrul acesta te ține pe loc. Nu știi cum să ieși din această situația și nu cred că vrei să ieși… Problema e că regretele îți ruinează definitiv șansele de a fi fericită, mulțumită și echilibrată, iar viața ta va fi mereu în derivă. Uită!

Horocop 25 aprilie, PEȘTI

Există posibilitatea să alergi după doi iepuri sau să ți se deschidă două șanse, două oportunități. Indecizia este o caracteristică a ta, dar astăzi ia taurul de coarne. Alege ce crezi de cuviință, nu mai amâna și nu te mai codi.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Venus în Berbec aduce schimbări importante în plan sentimental. Previziunile Uraniei

Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop