Horoscop de weekend: 30 – 31 iulie

Horoscop de weekend: 30 – 31 iulie. Un aspect astrologic care nu s-a mai produs de 12 ani. Eliberare pentru cei care se simțeau blocați, prind curaj cei care vor să schimbe ceva. Destinul se schimbă pentru mulți nativi.

BERBEC

Sunteți un motor cu turație maximă, ieșiți în față, lumea vă admiră. O altă latură a sensului vieții voastre iese de la întuneric. Parcă se aprinde o lumină în sufletul vostru. Poate să înceapă o viață nouă.

TAUR

Sunteți foarte încercați de ceva timp, primiți niște stimulente, poate fi propria conștiință care vă trage de mânecă să faceți ceva. Vă doriți un lucru de foarte multă vreme. Vă trebuie curaj, resurse aveți.

GEMENI

Mercur este în opoziție cu Saturn, vă exprimați greu, comunicați anapoda, relațiile sunt dificile. Aveți gânduri ciudate, legate de morală și principii.

RAC

Vreți să spuneți ceva dar nu puteți formula propozițiile. Trebuie să vă asumați acest risc, descătușați această frustrare și spuneți ce aveți pe suflet. Vă veți elbera.

LEU

Se naște o țintă nouă în sufletul vostru: poate fi o călătorie sau o persoană. Sau un vis sau țel de viață. Vi se arată niște perspective îmbucurătoare. Simțiți nevoia unui nou început.

FECIOARA

Trebuie să faceți un sacrificiu, să suportați niște condiții nefavorabile, dar nu e pentru prima dată. Puteți avea o stare de disconfort, sunteți agitați și stresați.

BALANȚA

S-ar putea să aveți ceva de lucru sau vă preocupă jobul. Schimbați o procedură de lucru iar asta vă aduce angoase. Trebuie să vă adaptați cu noua metodă.

SCORPION

Trebuie să fiți foarte atenți acest weekend. Ceva se întâmplă cu conștiința voastră, este ceva legat de destin și de karma. Plătiți o greșeală din trecut.

SĂGETĂTOR

Energie fantastică, simțiți un progres într-un anumit plan. O relație, un proiect, merge bine. Nu este ușor, dar sunteți mulțumit. Stârniți invidii.

CAPRICORN

Vă simțiți foarte ciudat, aveți un sentiment de blocaj, de limitare. Vă autocenzurați. Aveți oameni în jurul vostru care nu au încredere în voi, simțiți că pedalați în gol.

VĂRSĂTOR

Este o luptă în voi, trecutul și viitorul. Ceva vă trage în trecut, dar este ceva și în viitor. Planurile acestea vă sleiesc de energie. S-ar putea să fiți între două iubiri.

PEȘTI

Ceva vă zguduie și vă trezește. Conștietizați diferit ceea ce vi se întâmplă, vă dați seama că puterea este în voi. Vedeți lucrurile altfel, vă reorganizați gândurile.

Citeste și:

Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop