Horoscop 9 martie 2023. Primim vești care ne îngrijorează

Horoscop 9 martie 2023. Astăzi comunicarea nu funcționează. În plus, ne parvin câteva vești nu foarte plăcute… Pot fi lecții karmice.

BERBEC

Ești un lider înnăscut iar asta îți ocupă tot timpul. Din păcate universul are propriile planuri și direcții și nu te poți lua la întrecere cu el. Mai lasă puțin timpul să rezolve și el din situații, nu doar tu…

TAUR


Este una din zilele alea atât de bune că parcă totul a conspirat să te simți în formă, să primești și să dăruiești zâmbete, să auzi vești bune și să nu-ți trebuiască nimic din ce nu ai. Astrele sunt de partea ta.

GEMENI

Dualitatea caracterului tău te ajută să ieși din multe situații. Folosește-te de acest atu dar nu uita că tot ce facem se întoarce împotriva noastră, fie bun sau rău…

RAC

Întâlnești persoane noi cu care poți lega frumoase prietenii. Secretul este să-ți mărești cercul de prieteni cu care să rezonezi și să te simți în largul tău.

LEU

Îți încolțește o idee care nu e doar bună, este de-a dreptul genială. Tu ești recunoscut(ă) pentru mintea ta ageră, folosește-te de ideile tale bune ca să ajuți oamenii și să faci lucruri bune în jur.

FECIOARĂ

Astăzi ceva sau cineva te scoate din sărite, te enervează intervenția unor persoane în discuții și iei totul foarte personal. Seara, când ajungi acasă reușești să te calmezi,

BALANȚĂ

Încearcă să nu te mai împovărezi cu problemele altora și să iei asupra ta grijilor lor. Le ai și tu pe-ale tale și la tine nu sare nimeni în ajutor oricând ti-e greu. Fii mai precaut(ă).

SCORPION

Ești un om priceput la toate, dar tot simți nevoia să mai înveți câte ceva. Primăvara asta ai gânduri mari cu un nou proiect, deci iată o nouă oportunitate să mai acumulezi niște date.

SĂGETĂTOR

Nu e una din zilele bune în care toate îți merg strună. Ai parte de ceva obstacole de trecut și toate sunt puse în drumul tău de oamenii din jur. Deci, mare atenție la cei cu care intri în contact.

CAPRICORN

Un prieten bun te scoate dintr-o situație aparent fără ieșire, de aceea e bine să știi pe cine te poți baza în momente de cumpănă. Nu uita să-i întorci favorul atunci când va fi cazul.

VĂRSĂTOR

Astăzi deranjezi multă lume cu felul tău tranșant de a fi. Cenzurează-te puțin ca să-ți fie bine și să nu-ți faci prea mulți dușmani. Ai nevoie de oameni de încredere nu de cei care îți poartă pică.

PEȘTI

Ai clevetit împotriva cuiva și vorbeLe tale au ajuns, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, la urechile repsectivului. Casa comunicării astăzi este rău aspectată.

Foto: 13rf

Citește și:

Vrei ca anul acesta să fie cel mai bun an din viața ta? Există un cod secret… iată-l:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop