Horoscop miercuri, 8 martie

Horoscop miercuri, 8 martie, vom descoperi cât de curând ce se ascunde în eu-ul nostru interior. Vom afla, vom liniști multe probleme din sufletul nostru.

BERBEC

Confruntare cu un personaj care uită de bunele maniere, puteți auzi jigniri, răni, reproșuri. Acest om nu se comportă așa cum ar trebui, psihicul vostru este foarte fragil. Există posibilitatea să vă ieșiți din fire. Se poate isca o furtună interioară de toată frumusețea…

TAUR

Aveți în preajmă oameni cu care colaborați, unii sunt nou-veniți în anturaj. Se creează energii pozitive. sunteți pe o frecvență bună cu cei din jur, aflați lucruri noi. Vă simțiți bine în mediul acesta.

GEMENI

Tensiuni în jur cu cei drag, nu suneți pe aceeași lungime de undă cu unii oameni. Norocul vostru este o doză mare de ironie și umor. Astfel, veți diminua agresivitatea și simțul critic.

RAC

Vă simțiți susținut și inspirat, se clarifică mintea și orizontul, primiți răspunsuri la care nu găseați soluții. Aveți intuiție și inspirație. Poate vă vedeți cu cineva care vă ajută să vă descoperiți.

LEU

Furtună interioară, nu vă simțiți bine, aveți o mare greutate pe suflet. Sunteți împovărați, țineți pe umeri tot universul, sunteți vurnerabili, țineți multe lucruri sub preș. Aveți nevoie de mărturisiri și de psiholog.

FECIOARA

Sunteți tulburați, priviți înapoi la ce s-a întâmplat din august până acum. Nu sunteți mulțumiți de bilanț, ați fost amăgiți, duși în eroare, păcăliți de niște himere. Orgoliul vostru acceptă cu greu această trezire.

BALANȚA

Sunteți agitați, mai spre seară o să aveți o discuție destul de aprinsă cu familia. Se generează acțiuni în urma acestor discuții. Se termină cu bine toate aceste probleme.

SCORPION

Puteți începe ceva nou, doriți o nouă provocare, încă mai căutați, simțiți că urmează să se întâmmple ceva, dar încă nu a sosit timpul. Acest nou început poate veni în zona sentimentală.

SĂGETĂTOR

Trebuie să vă faceți un pic de claritate, ceva din trecut vă apasă, e ceva care v-a adus suferințe. Puneți o barieră, sunteți detașat și rezervat.

CAPRICORN

O intervenție matură într-un plan al vieții voastre, luați o situație la bani mărunți căutând adevărul. Simțiți că ceva nu e ceea ce pare, intuiția vă spune să nu credeți, că este doar o aparență. E posibil să descoperiți incorectitudinea cuiva.

VĂRSĂTOR

Începeți o poveste nouă, o viață nouă. Ați primit lecții și probe, dar începând de azi veți acționa spre un nou început. Nu vă grăbiți, căutați noi resurse, noi direcții.

PEȘTI

Este mare aglomerație la voi în viață, iar voi vă simțiți și bine dar și intimidați. Atrageți invidiile celor din jur. Este un proces de maturizare prin ce treceți voi acum.

Horoscopul lunii MARTIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop