Jupiter în Capricorn ne ajută să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm pe drumul pe care-l avem de parcurs. Previziunile Uraniei

Jupiter în Capricorn

Între 2 decembrie 2019 și 19 decembrie 2020, adică timp de mai bine de un an, Jupiter va tranzita semnul Capricornului. Jupiter în Capricorn favorizează întoarcerea la realitate, coborârea cu picioarele pe pământ, și ne ajută să ne concetrăm pe drumul pe care-l avem de parcurs. Acelora care nu vor acorda suficientă atenție misiunii lor, tranzitul acesta le-ar putea accentua deznădejdea. Pe parcursul celor 12 luni, este favorizată conştientizarea nevoilor reale la nivel individual şi social.

Află de la Urania cum va fi influențată fiecare zodie în perioada 2 decembrie 2019 și 19 decembrie 2020. Previziunile detaliate, aici

BERBEC

Jupiter în Capricorn vă oferă șansa unei transformări favorabile în sectorul carierei, al locului și rolului lor în profesie și societate. Este vorba, mai exact, despre apariția unor momente prielnice pentru consolidare, progres sau debut, în funcție de vârstă și de statut personal. Nota generală este de maturizare, de seriozitate, de renunțare la succesele facile, dar trecătoare.

TAUR

Acest tranzit astral vă dă posibilitatea să percepeți și să interpretați viața, în întreaga ei complexitate, în mod corect și profund. Reacțiile voastre, născute dintr-o gândire profundă, vor sta la baza unor judecăți de valoare importante pentru evoluția voastră pe direcția: maturizare, învățare, perfecționare, progres prin cunoaștere, găsirea drumului potrivit.

GEMENI

Jupiter în Capricorn schimbă, în mod evident, condițiile în care se vor rezolva dosarele economice sau juridice, menite să reglementeze un drept de proprietate asupra unui bun ori de exploatare a unor sume și de bani și avantaje.

RAC

Jupiter în Capricorn va introduce, în cazul vostru, o notă pronunțată de ordine și dreptate, care se va realiza împotriva oricărei piedici. Una dintre condițiile pe care le impune acest tranzit va fi nevoia să aveți răbdare și să așteptați momentele indicate pentru a interveni în soluțiile conjugale, în afaceri, în evoluția proceselor, a conflictelor sau a divergențelor contractuale.

LEU 

Jupiter în Capricorn tranzitează, în cazul vostru, casa muncii. El va introduce, până în decembrie 2020, ordine, disciplină a muncii, rigoare, ambiție și responsabilitate a nativului față de angajamentele profesionale. Această schimbare majoră va avea un efect bun și asupra stării de sănătate pe două planuri: cel al refacerii organice după boli și cel al protecției față de riscul unor accidente.

FECIOARĂ

Jupiter va introduce, pentru o lungă perioadă de timp, nevoia de a fi calmi, rezonabili, obiectivi și deloc pătimași, de a cântări corect oamenii și evenimentele și de a nu vă grăbi să luați decizii la mânie sau la entuziasm.

BALANȚĂ

Jupiter în Capricorn aduce cu sine radicalizarea unor relații de familie bazate pe opinii clare, pe dovezi certe, pe argumente de bun-simț. Acestea vă vor permite nu doar să fiți siguri pe voi, ci să fiți convinți că aveți dreptate. În plus, acest tranzit va asigura, timp de un an, operațiunile de vânzare/cumpărare sau de exploatare bazate pe contracte ferme, corecte.

SCORPION

Jupiter în Capricorn va intra în casa comunicării și a schimbului de informații. Drept urmare, veți fi și mai motivați decât ați fost până acum, dezvoltând adevărate strategii în exprimarea voastră publică sau în dialogurile cu apropiații. Timp de un an de-acum încolo, Jupiter vă va oferi veriga lipsă dintr-un raționament, vă va da posibilitatea să intrați în posesia multor date, știri, acte, explicații care să completeze piesele lipsă dintr-un puzzle.

SĂGETĂTOR

Tranzitul lui Jupiter prin Capricorn va constitui un scut protector față de eventualele pagube și va consolida câștigurile, chiar dacă acestea nu vor fi spectaculoase. De asemenea, Jupiter va impune un fel rațional de a cheltui și a face investiții, astfel încât atât modul curent de viață, cât și proiectele să funcționeze corect.

CAPRICORN

În perioada 2 decembrie 2019 și 19 decembrie 2020, Jupiter în Capricorn vă va ajuta să gândiți și să vă purtați cu maturitate, cu responsabilitate, cu seriozitate. Veți fi mult mai atenți la aspectele de legalitate sau de moralitate care privesc acțiunile voastre. Jupiter vă va da capacitatea de a înțelege și de a asimila corect lecțiile de viață, făcându-vă atenți la consecințele deciziilor voastre.

VĂRSĂTOR

Principala modificare pe care o va introduce tranzitul lui Jupiter prin semnul Capricornului va fi să vă alunge exagerările. Prn urmare, veți da impresia că v-ați maturizat și poate chiar așa va fi și fi în realitate. Marcaj important cu privire la o boală cronică, de natură genetică sau de natură karmică și care va trebui abordată fără prejudecăți în funcție de natura ei reală, nu în funcție de speculații.

PEȘTI

Tranzitul lui Jupiter prin Capricorn vă obligă să fiți atenți la aspectul moral și la onestitatea felului în care vă veți plasa în relația cu o persoană cu care trebuie să colaborați. Dacă atunci când va fi vorba de atașamente, simpatie, prețuire, nu vă veți schimba fundamental, arătându-vă la fel de categorici ca în trecut, când va fi vorba de nevoia sau de obligația de a conlucra cu aceștia la un proiect, va interveni o binevenită notă de înțelepciune.

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop