Horoscop 7 decembrie. Trecutul bate la ușa unei zodii

horoscop 7 decembrie

Horoscop 7 decembrie. Contextul astral al zilei de azi poate fi destul de bulversant pentru nativii din anumite zodii. Întâmplări din trecut ies la suprafață, iar consecințele din prezent îi poate scoate pe nativi de pe traiectoria normală. Nativii dintr-o zodie se vor reîntâlni cu o persoană din trecut care a însemnat mult pentru aceștia, iar revederea este răvășitoare.

BERBEC

Trecutul bate, azi, la ușa voastră. O persoană care a însemnat foarte mult pentru voi încearcă să ia legătura cu voi. Curiozitatea îi poate face pe mulți dintre voi să accepte această întrevedere, dar nu ar fi recomandat să-și facă prea multe iluzii. Cel mai probabil, vrea să vă vadă în calitate de amic, fără intenția de a relua relația terminată în urmă cu mult timp.

TAUR

Veți trece, astăzi, prin mai multe stări emoţionale. Momentele de tensiune vor alterna cu momentele de tandreţe alături de persoana iubită. Împreună cu partenerul de viață veţi face o activitate pe care nu aţi mai făcut-o de foarte mult timp. Nu ezitaţi să vă arătaţi sentimentele pe care le aveți față de el.

GEMENI

În trecut, ați greșit destul de mult față de cineva care v-a fost aproape. Dar roata s-a întors și azi aveți de plătit de pe urma greșelii pe care ați făcut-o atunci. Consecințele acelei greșeli nu sunt dintre cele mai plăcute și vă pot răvăși într-o oare care măsură. Prea multe nu aveți de făcut decât să învățați din această greșeală. În rest, luați totul așa cum vine, sunt lucruri asupra cărora nu aveți control.

RAC

Voi petreceți ziua de azi într-un mod pozitiv. Planurile pe care vi le-ați făcut au șanse mari să fie duse la bun sfârșit. Singura surpriză neplăcută este absența unei persoane dragi. În a doua parte a zilei, este posibil să întâlniți o persoană dragă despre care nu mai știați nimic de multă vreme.

LEU

Astăzi, va trebui să faceți față mai multor discuții aprinse, cu unii membri ai familiei sau cu partenerul de viață. Acesta din urmă vă poate reproșa că sunteți prea implicat la serviciu, că nu vreți să vă faceți timp și pentru voi și pe undeva are dreptate.

FECIOARĂ

Azi, sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, fie la rude, fie la prieteni. Vi se cer sfaturi, posibil chiar ajutor material, mai ales de la cine vă așteptați mai puțin. Pe de alta parte, ar trebui să vă gândiți bine și să luați distanță de persoanele care apelează la voi doar atunci când sunt la nevoie. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate, azi, așa că ideal ar fi să vorbiți puțin și să ascultați mai mult.

BALANȚĂ

Numai de voi depinde să reparați o problemă care v-a stresat în ultima vreme. Sunteți pe drumul cel bun pentru rezolvarea ei. Aveți grijă la energia pe care o canalizați azi spre scopul propus, pentru că riscați să nu vă păstrați calmul și puteți zice sau face ceva din impuls, într-un moment nepotrivit, dărâmând tot ce-ați clădit până acum.

SCORPION

Abțineți-vă să-i criticați, azi, pe cei din jur. Uitați-vă întâi de toate la bârna din ochii voștri. De data asta, criticile la adresa altora chiar sunt nejustificate și, cel mai rău, neconstructive. Ce sens are să vă atrageți antipatia acestora de pomană?

SĂGETĂTOR

Azi, s-ar putea să vă schimbaţi programul pe neaşteptate. Nu este, însă, cazul să vă îngrijoraţi, nu este nimic grav, dar sunt de rezolvat probleme care nu suportă amânare. Le veți afce față, asta e sigur.

CAPRICORN

Azi, aveți determinarea necesară să vă rezolvați problemele sentimentale. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere sau, pentru cei aflați deja în relații, poate fi vorba de apariția unui copil. Aveți energie și poftă de viață și sunteți înclinați către distracție și aventură.

VĂRSĂTOR

Sunteți dornici să comunicați mai mult și îndrăzniți să spuneți ce vă deranjează la cei din jur. Nu vă mai ascundeți gândurile și dorințele personale,așa cum ați făcut-o până acum. Nu sunt excluse conflicte cu rudele, în special cu frații, dar nici cele cu anumiți prieteni care v-au cam deranjat în ultima vreme.

PEȘTI

Contextul astral al zilei influențează în mod pozitiv casa personalității și vă aduce energie, vitalitate, bună dispoziție și poftă de viață. Azi, sunteți plini de optimism și aveți o viziune pozitivă asupra viitorului.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop