Horoscop 6 mai, o zi nefastă pentru două zodii de foc

Horoscop 6 mai
Horoscop 6 mai

Horoscop 6 mai, o zi nefastă pentru două zodii de foc care vor fi surprinse de un deznodământ neașteptat în viața cotidiană.

Horoscop 6 mai, BERBEC

Cineva te judecă fără să te cunoască. Nimic nu te deranjează mai mult decât să fii pus(ă) la zid nevinovat(ă) și să ajungi să te justifici pentru fapte și lucruri de care nu ai habar. Ai două variante: ori accepți afrontul ca parte din destinul implacabil al vieții, ori lupți pentru imaginea ta.

Horoscop 6 mai, TAUR

Simți că în jurul tău se desfășoară fapte și acțiuni cu o viteză care te uluiește. Nu poți ține pasul cu evenimentele și ritmul lor. Dacă vezi că nu poți lua deciziile potrivite și nu dai randament, odihnește-te. Fă un pas în spate și privește imaginea cu detașare.

Horoscop 6 mai, GEMENI

Ești pachet de nervi astăzi și nu te poți stăpâni să nu izbucnești într-o explozie de nemulțumire și reproșuri. Orice privire te deranjeză și faci o furtună din orice vorbă care și se pare deplasată. Trebuie să faci un efort uriaș să te stăpânești

Horoscop 6 mai, RAC

Dacă o poveste din trecut a rămas neterminată, astăzi te gândești mai mult decât e cazul la o posibilă finalitate. Dacă altă dată nu aveai inspirație, experiența necesară și informații, timpul care a trecut peste tine ți-a oferit răgazul să înveți câte ceva despre viață…

Horoscop 6 mai, LEU

Astăzi vrei să cheltuiești bani pe orice mărunțiș. E ziua de shopping și nu te poți abține să stai cuminte în banca ta și să fii cumpătat(ă). Vrei să deschizi portofelul în orice magazin ai intra așa că cel mai bun sfat ar fi să stai în casă.

Horoscop 6 mai, FECIOARĂ

Nu ai avut demult o zi mai liniștită. Fără incidente, fără vești neplăcute. Aproape că nu-ți vine să crezi că nu ești stresat(ă) și agitat(ă). Nu se întâmplă nimic astăzi. Activitățile casnice sunt binefăcătoare și aducătoare de speranțe.

Horoscop 6 mai, BALANȚĂ

Trebuie să iei câteva decizii importante iar ție nu-ți plac schimbările bruște. Îți dau anxietate și stres. Ești precaut(ă) în chestiuni de țin de etică și alegi mereu calea ușoară și legală. Astăzi va trebuie să te comporți ca un adevărat boem.

Horoscop 6 mai, SCORPION

Pentru că ai spus mai mult decât trebuia există mari șanse să stârnești invidii inutile. Uneori discreția e cel mai bun aliat. Nu mai vorbi despre bani, planuri îndrăznețe și vacanțe exclusiviste cu oricine.

Horoscop 6 mai, SĂGETĂTOR

Astăzi te lauzi în gura mare cu realizările tale. Planurile tale de a reuși ar fi bine să le ții pentru tine. Răbdarea este o virtute, așa cum este și discreția. Nu vorbi cu nimeni despre tine astăzi, stai și ascultă-i pe ceilalți. E mai înțelept.

Horoscop 6 mai, CAPRICORN

Te extenuezi, muncești, te zbați și cât de curând va veni nota de plată pentru aceste eforturi, dacă nu, a și venit deja. Niciun abuz nu e bun, mai ales cel care-ți pune în pericol sănătatea. Nivelul tău de energie este aproape la limita de jos. Ia o pauză de la tot ce faci.

Horoscop 6 mai, VĂRSĂTOR

Nu ești mulțumit(ă) de ceea ce faci dar nu faci nimic pentru a îndrepta lucrurile. Nu uita că tu poți fi un bun strateg, un bun pedagog, ai abilități de orator, iar oamenii te ascultă cu plăcere.

Horoscop 6 mai, PEȘTI

Astăzi culegi roadele unor eforturi îndelungi așa că lasă modestia deoparte și arată-le celorlalți ce poți cu adevărat. Continuă să te zbați în direcția aleasă de tine și nu te lăsa înfluențat(ă) de cei care îți pun piedici.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Horoscop mai – ce spun astrele în luna lui Florar

Stresul și cancerul, o legătură demonstrată prin studii ample

Ce se întâmplă dacă pui un cățel de usturoi sub pernă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop