Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 mai 2019

În fiecare vineri, Urania este prezentă pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 4-10 mai 2019 aduce în discuție două evenimente astrologice cu o importanță majoră, mai exact Luna Nouă în Taur și intrarea lui Mercur în zodia Taurului. Aceste două aspecte vor influența toate cele 12 semne zodiacale. Urania îți spune ce se va întâmpla cu fiecare zodie în săptămâna 4-10 mai 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 mai 2019

BERBEC

Atenția Berbecilor se va îndrepta către sectorul financiar în perioada 4-6 mai 2019, aceștia făcând mai multe evaluări ale situației materiale în funcție de evenimentele care i-au luat prin surprindere. În interiorul lor se va duce o luptă, între ceea ce știu, ceea ce cred că știu și ceea ce ar trebui să facă, iar spre finalul săptămânii pot să apară o serie de nemulțumiri familiale și dificultăți domestice.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Berbec le poți citi AICI.

TAUR

Taurii sunt plini de energie, iar starea lor de spirit le va permite să facă față provocărilor care pot să apară. Cei născuți în această zodie vor analiza cu atenție ceea ce se întâmplă în viața lor, care sunt chestiunile cu adevărat importante și care sunt detaliile de care ar trebui să țină cont pentru a obține ceea ce își doresc.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Taur le poți citi AICI.

GEMENI

În această săptămână, Gemenii vor avea capacitatea de a înțelege ce au greșit în trecut și care este lecția pe care ar trebui să o învețe. Ceea ce vor reuși să facă acum îi va ajuta pe Gemeni să privească cu mai multă încredere spre viitor și să dezvolte proiecte de succes. Finalul săptămânii poate aduce schimburi de opinii și discuții aprinse.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Gemeni le poți citi AICI.

RAC

Relațiile cu prietenii se află în atenția Racilor în perioada imediat următoare. Pentru cei tineri, acestea reprezintă un factor de stabilitate socială, în timp ce pentru persoanele trecute de 40 de ani, prietenia este privită acum cu alți ochi. Acești nativi vor încerca să facă o selecție, o reevaluare și să renunțe la anumite persoane din cercul de apropiați.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Rac le poți citi AICI.

LEU

Anumite informații pot aduce îndoiala în sufletul Leilor. Relațiile sentimentale ale acestor nativi pot trece printr-o criză de încredere, lucru care îi va afecta puternic pe Lei. Mai mult decât atât, persoanele născute în această zodie au în minte o idee de care nu reușesc să scape, un lucru care îi obsedează, îi pune pe jar și pe care nu reușesc să îl lămurească pentru că fie nu au starea de spirit necesară, fie sunt prea departe de adevăr.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Leu le poți citi AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt nemulțumite de propria lor persoană, iar acest lucru se simte tot mai puternic în această săptămână. Acești nativi simt nu fac ceea ce trebuie pentru a evolua, că există anumite lucruri care îi determină să “bată pasul pe loc”, în special când vine vorba despre sectorul profesional.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Fecioară le poți citi AICI.

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, săptămâna aduce interese materiale privind multiple ipostaze de viață. Se vor gândi la un anumit lucru care să le aducă beneficii din punct de vedere material, dar și siguranța financiară de care au atât de multă nevoie și care le-ar permite să rezolve o mulțime de probleme.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Balanță le poți citi AICI.

SCORPION

Scorpionii vor încerca să își găsească echilibrul, iar dacă acest lucru înseamnă să renunțe la anumite persoane care îi destabilizează, cu siguranță o vor face fără să stea prea mult pe gânduri. Vor pune capăt anumitor relații pentru a face loc unor noi legături.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Scorpion le poți citi AICI.

SĂGETĂTOR

Este o perioadă foarte agitată pentru Săgetători. Muncă multă, situații care îi obligă pe acești nativi să se adapteze noilor condiții, stres, evenimente care schimbă rutina. Chiar dacă vor trece prin multe schimbări, acești nativi trebuie să gestioneze lucrurile cu calm, astfel încât performanța lor profesională să nu aibă de suferit.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Săgetător le poți citi AICI.

CAPRICORN

Problemele afective își vor pune amprenta asupra Capricornilor și chiar pot ajunge să îi copleșească pe unii dintre ei, în special pe cei tineri. Vor avea tendința de a privi totul într-o manieră dramatică și de a lua o decizie radicală cu privire la viața lor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Capricorn le poți citi AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor trăi totul la maximă intensitate și nu vor putea să își ascundă părerile. Există posibilitatea ca un val de revoltă să îi cuprindă pe acești nativi, în special atunci când vine vorba despre cei care i-au crescut și i-au educat. Vor simți că lucrurile din trecut sunt cele care îi împiedică să aibă încredere în propriile puteri și să evolueze.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Vărsător le poți citi AICI.

PEȘTI

Peștii vor simți nevoia să citească mai mult, să învețe și să se pregătească astfel încât să obțină cele mai bune rezultate în domeniul lor de activitate. Pot intra în contact cu persoane de la care vor învăța o mulțime de lucruri importante și care pot avea asupra lor o influență favorabilă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Pești le poți citi AICI.

Foto: captură video

Citește și:

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai. Acești nativi reușesc să cucerească pe oricine!

Zodiile care vor străluci în luna mai. Cine sunt norocoșii zodiacului?

Horoscop mai – ce spun astrele în luna lui Florar

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop