Horoscop Urania, 24 – 29 iulie: revin iubiri vechi în viața noastră. Karma își face simțită prezența

Horoscop Urania, 24 – 29 iulie, Luna Nouă din Leu se va simți pânâ în luna August. Revin la suprafață iubiri vechi, sentimente uitate, răni ascunse. Vine trecutul care mai mult răscolește.

BERBEC

Între 28 iulie, după ora 9:36 și 29 iulie, univers afectiv trăit cu intensitate mai ales de către tineri. Nevoie de afirmare în cazul adolescenților în plan sportiv sau artistic și interpretativ. Moment al unui debut încununat de succes sau al unei victorii competiționale care le va deschide Berbecilor drumul spre o carieră, o preocupare, o meserie sau o activitate care îi va scoate din anonimat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

TAUR

Între 28 iulie, după ora 9:36 și 29 iulie, Taurii vor fi poate obligați să preia frâiele unor activități casnice în propria lor gospodărie sau în viața cotidiană a părinților, intervenind energic și constructiv (eficient) pe fondul unor împrejurări (accidente domestice, obligații administrative ale acelora).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

GEMENI

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, posibilă încurcătură financiară, neregulă în acte, chitanțe, facturi, de unde și nevoia ca nativii să se ocupe de remedierea lor; motive de stres și enervare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

RAC

Între 28 iulie, după ora 9:36 și 29 iulie, Luna va traversa zodia Racului și, plasându-se în casa I a personalității acestor nativi, le va da posibilitatea să trăiască într-o atmosferă susținută de Guvernatorul lor, care se va afla în domiciliu și le va consolida toate intențiile, gândurile și demersurile. Univers interior bogat, dar tulburat de amintiri, regrete, de reevaluarea unor situații în care nu au fost în formă sau au ratat o împrejurare favorabilă lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

LEU

Sensibilitate excesivă a pielii (urticarii, erupții, edeme, infecții în zonele lezate fără să fie vorba de o rană importantă, dar care se vindecă greu și prezintă rezistență la tratamentul adecvat); a nu se exagera cu expunerea la Soare. Între 28 iulie, după ora 9:36 și 29 iulie, Luna va străbate zodia Leului şi, împreună cu Soarele, va alcătui o echipă de forţă pentru reabilitarea posturii fizice şi psihice a nativilor, slăbite de solicitările ultimului an.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

FECIOARA

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, posibile prilejuri de a constata slăbiciunile de caracter ale unui prieten ori natura interesată sau incorectă a unei relații pe care nativul nu o va mai considera, de acum înainte, o prietenie și față de care nu se va mai considera obligat să demonstreze înțelegere. Momente neplăcute (certuri, reproșuri, scene dezamăgitoare prin egoism sau ingratitudine).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

BALANȚA

Posibilitatea de a face scurte deplasări, de a întreține o corespondență activă și utilă, în țară sau în străinătate. Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, situația nu va mai fi deloc simplă. Se vor construi niște relații complicate, purtătoare de negativism, prin cele șase cuadraturi pe direcția Rac/Berbec, care privesc sectorul vieții publice, profesionale, al funcțiilor și al locului în societate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

SCORPION

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, moment delicat, mai ales în cazul celor care se exprimă în public, în fața unui auditoriu de specialitate, a colegilor, a unei asistențe unde aceste persoane vor fi obligate să dea niște răspunsuri care să conțină o declarație de atitudine, de intenție, de poziție solicitată de respectiva asistență pentru a lămuri nedumeririle și întrebările formulate la adresa lor cu privire la crezurile, convingerile și reperele de conștiință civică sau profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

SĂGETĂTOR

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, posibilă încurcătură în desfășurarea unui proces de rezolvare a unei teme financiare sau patrimoniale: una dintre părți pune condiții noi și greu de acceptat, se pierd documentare, se dă de capătul unei intrigi care explică de ce demersurile au fost blocate până acum, se naște un conflict cu acuzații nefondate, dar formulate vehement.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

CAPRICORN

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, marcaj astral negativ în sectorul relațiilor parteneriale, al conflictelor deschise (litigii, reclamații, anchete, procese) sau la nivelul abordării unui proiect și, implicit, al unui contract.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

VĂRSĂTOR

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, cele două case ale sănătății vor aduce în prim-planul existenței de fiecare zi disfuncții organice modeste ca intensitate, dar deranjante, în care factorul psiho-emoțional va tulbura sistemul neuro-vegetativ: unele persoane vor fi mai obosite, mai nervoase, fără putere de muncă; vor fi însă și persoane care se vor confrunta cu stări mai pronunțate în contextul cărora un rol important îl va juca regimul apei și al zahărului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

PEȘTI

Între 25 iulie, după ora 20:54, și dimineaţa zilei de 28 iulie, viața afectivă va fi tulburată de vorbele spuse la întâmplare, de situațiile stupide sau scăpate de sub control care le vor da de înțeles nativilor, mai ales femeilor, că în relația lor sentimentală există niște „fisuri' (nesincerități, răceală afectivă, interese personale) și uite așa va începe chinul, dar bănuielile și supozițiile nu sunt o abordare eficientă, cu atât mai puțin o strategie de succes.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 23 – 29 iulie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop