Horoscop 28 februarie. Zodia căreia îi este întinsă o capcană!

Horoscop 28 februarie. O zodie trebuie să fie foarte atentă la cei din jur. Îi poate fi întinsă o capcană și doar atenția la detalii va face diferența.

Horoscop 28 februarie. Zodia căreia îi este întinsă o capcană!

Horoscop 28 februarie, BERBEC

Cineva apropiat îți face o promisiune, însă nu îți face prea mari iluzii și nici nu pune prea mare preț pe ceea ce îți spune. Sunt șanse mari ca lucrurile să nu se adeverească, iar tu să fii dezamăgită.

Horoscop 28 februarie, TAUR

Deși nu vei avea de făcut mai multe lucruri decât de obicei, astăzi te vei simți epuizată, atât fizic, cât și psihic. Nu reușești deloc să te organizezi, faci totul în grabă, iar asta te agită și mai tare.

Horoscop 28 februarie, GEMENI

Ești nemulțumită de felul în care decurge un proiect, mai ales pentru că observi lipsa de implicare a colegilor de la birou. Nu îi presa cu termene limită, dar încearcă să le explici cu calm unde greșesc. Împreună veți putea găsi o soluție!

Horoscop 28 februarie, RAC

Mare atenție astăzi la orice lucru suspect, orice atitudine care ridică anumite semne de întrebare. Îți poate fi întinsă o capcană, iar dacă nu ești pe fază, riști să fii o victimă sigură.

Horoscop 28 februarie, LEU

Ambiția este o calitate și din fericire tu o ai din plin, doar că în anumite situații nu știi cum să o folosești corect. Nu te ambiționa să faci lucrurile ca tine, mai ales dacă știi că dreptatea nu e de partea ta. Doar tu vei avea de pierdut!

Horoscop 28 februarie, FECIOARĂ

O mărire de salariu, un bonus sau poate chiar un job nou, mult mai bine plătit. Indiferent despre ce va fi vorba, un lucru este cert, problemele tale financiare se vor rezolva.

Horoscop 28 februarie, BALANȚĂ

Nu reușești să obții un răspuns favorabil în urma unei solicitări pe care ai făcut-o recent, iar asta te face să îți pierzi motivația. Chiar dacă ai eșuat, încearcă să te aduni și să încerci încă o dată.

Horoscop 28 februarie, SCORPION

Este o zi excelentă pentru a face investiții. Ai inspirație și reușești să faci alegerile corecte, iar asta se va vedea în timp.

Horoscop 28 februarie, SĂGETĂTOR

În sfârșit finalizezi un proiect care nu te-a încântat de la început, dar pe care ai fost forțată de împrejurări să îl accepți. A fost o perioadă destul de încărcată, dar acum ai mulțumirea că totul a decurs conform planului.

Horoscop 28 februarie, CAPRICORN

Cineva din familie îți cere socoteală astăzi cu privire la anumite cheltuieli pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Poate fi vorba despre un buget comun, astfel că vei fi nevoită să lămurești lucrurile.

Horoscop 28 februarie, VĂRSĂTOR

În viața ta personală se poate produce o schimbare radicală astăzi. Fie în plan sentimental, fie din punct de vedere al personalității. Vorbim despre o evoluție notabilă.

Horoscop 28 februarie, PEȘTI

O situație pe care o vei întâlni astăzi îți va oferi răspunsul la o întrebare pe care ai formulat-o de foarte multe ori în gând, dar pe care ți-a fost teamă să o rostești cu voce tare. Vei vedea totul într-o manieră diferită.

Foto: 123rf.com

Citește și: 

Marte în Capricorn le aduce zodiilor energia de a acționa. Previziunile Uraniei

DOSAR SPECIAL Horoscopul alchimic și predicțiile „zodiilor-metale'

EXCLUSIV AVANTAJE Horoscop 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop