Marte în Capricorn le aduce zodiilor energia de a acționa. Previziunile Uraniei

Marte tranzitează zodia Capricornului în intervalul 16 februarie-30 martie. Timp de o lună jumate, Marte în Capricorn le va aduce zodiilor energia de a acționa. În această perioadă, vom fi mai lucizi, vom avea claritate în gândire și vom fi mai determinați ca niciodată să ne îndeplinim obiectivele. 

Citește, în continuare, previziunile Uraniei pentru fiecare zodie. Iată în ce fel vor fi nativii din fiecare zodie afectați de tranzitul planetei Marte în Capricorn.

BERBEC

În intervalul 16 februarie-30 martie, Marte în Capricorn aduce un accent important în sectorul carierei care, astfel, va deveni un pol de interes pentru voi. Concret, acest aspect vă va obliga să depuneți un efort pentru a vă menține într-o funcție ori pentru a fi acceptați într-un context de activitate cu grad mare de dificultate. Parcursul vostru profesional în acest răstimp impune seriozitate, maturitate și responsabilitate.

TAUR

Marte în Capricorn dinamizează sectorul ideilor superioare, al învățăturii și perfecționării prin studiu sau al conștiinței. Între 16 februarie și 30 martie, veți fi obligați să vă supuneți unor rigori sau să adoptați un mod de viață care presupune disciplină, rigoare, metodă. Mai mult, va trebui să sacrificați unele plăceri ori confortul unui mod de viață lipsit de griji pentru a obține o performanță sau a evolua în plan profesional.

GEMENI

Marte în Capricorn vă aduce evenimente stringente care privesc relațiile materiale și bănești cu terțe persoane. Acest tranzit introduce o notă acută, de conflict, de situație-limită sau de reevaluare a unui proiect din perspectiva unor limitări juridice sau constrângeri instituționale. Pentru că respectiva problemă nu se va rezolva mai devreme de șase săptămâni, va fi nevoie de răbdare, maturitate, logică și rezistență nervoasă în fața unor ipostaze dezamăgitoare sau enervante.

RAC

Tranzitul planetei Marte prin Capricorn influențează sectorul relațiilor parteneriale, intensificând toate aspectele complicate, blocante, greu de soluționat, conturate în ultimii doi ani. Marte va introduce însă dorința de revanșă și tendința de a refuza soluțiile oneste.

LEU

Marte în Capricorn va accentua, timp de șase săptămâni, disfuncțiile organice instalate în ultimii doi ani. Există un risc de accidente la nivelul sistemului osos (fracturi, entorse, luxații), dar și de deteriorări ale calității masei osoase prin pierderea calciului și a altor minerale (osteoporoză). În aceste răstimp, se pot produce sau accentua deformări osoase (scolioză, lordoză, hernie de disc), care îi privesc pe copiii și adolescenții aflați în proces de creștere.

FECIOARĂ

Intervalul 16 februarie-30 martie este marcat de blocaje afective amplificate de intrarea în sectorul relațiilor sentimentale a planetei Marte. Va fi un răstimp anevoios chiar și pentru cei maturi sau cu mult echilibru interior: vă veți înțelege greu cu copiii ori vă veți lovi de zidurile de indiferență dintre voi și cei dragi vouă.

BALANȚĂ

Tranzitul lui Marte prin Capricorn va aduce, în cazul vostru, în perioada 16 februarie-30 martie situații speciale în viața de familie care nu pot fi rezolvate ușor, care generează blocaje. V-ați putea confrunta cu dificultatea de a vă înțelege cu un membru de familie refractar – din motive de vârstă înaintată, boală, dezinformare, egoism etc. – la toate sugestiile și soluțiile oferite. Această stare de lucruri va dura șase săptămâni și se va colora cu tensiuni, dispute, ambiții și revolte de o parte și de alta a baricadei'.

SCORPION

Marte în Capricorn vine, în cazul vostru, în funcție de vârstă și de loc sau de rol în societate, cu blocaje, amânări, întârzieri. Procesul de învățare va fi greoi, lent și asociat cu ostilitate față de o materie sau o etapă de viață școlară (examen, test, concurs). Cei mai tineri dintre voi vor da semne de revoltă și vor respinge unele metode de predare și verificare a cunoștințelor.

SĂGETĂTOR

Marte în Capricorn aduce, în cazul vostru, conflicte de muncă sau blocaje financiare (nu se fac plăți, se amână, se efectuează în tranșe), obligându-vă să vă adaptați noilor condiții și să amânați cheltuielile care nu sunt strict necesare ori să renunțați la planurile costisitoare (inclusiv vacanțe, excursii ori deplasări de scurtă durată).

CAPRICORN

Marte în semnul vostru zodiacal vă aduce nemulțumiți provocate d efaptul că lucrurile stagnează, că ritmul unor schimbări pe care le doriți de multă vreme este prea lent. Acest tranzit al planetei Marte va adăuga, pentru șase săptămâni, ostilitate față de orice compromis și cramponarea de un interes de la care nu sunteți dispuși să vă abateți deloc. În acest răstimp, se pot naște sau se pot consolida proiecte ambițioase din dorința de revanșă sau de recuperare a ceea ce ați pierdut în ultimii ani.

VĂRSĂTOR

Tranzitul lui Marte prin Capricorn în perioada 16 februarie-30 martie va introduce o notă de revoltă mocnită și de îndârjire, efect greu de estimat ca durată și intensitate asupra organismului. Nota generală va fi de răscolire a unor afecțiuni și sensibilități mai vechi ori de acutizare a unor suferințe organice cronice. În plus, acest context îi avantajează pe dușmanii voștri, care pot avea spor în planurile lor de blocare sau de destabilizare ale voastre.

PEȘTI

În perioada 16 februarie-30 martie, sectorul relațiilor bazate pe afinități de gust, ideal, plăceri, aspirații sau stil de viață va cunoaște o nouă etapă dură. tranzitul lui Marte prin Capricorn va introduce, în acest răstimp, și o notă dinamică, de confruntare, de ripostă față de exagerările sau de încălcarea principiilor care stau la baza unei adevărate relații de prietenie. Este momentul să spuneți un NU hotărât combinațiilor toxice prietenie=bani.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop