Horoscop 27 ianuarie 2023, astăzi iertăm, tolerăm, iubim

Horoscop 27 ianuarie 2023, Venus intră în Pești: devenim mai romantici, mai liniștiți. Vrem tihnă și odihnă. După atâta agitație, vrem liniște. Iertăm, tolerăm, iubim.

BERBEC

Sunteți foarte hotărâți să renunțați la ceva, să scoateți afară din inimă ceva care nu vă face bine, dar nu sunteți lăsați pentru că stă acolo ca un ghimpe. A devenit deja dureros. E nevoie de un act de voință colosală, pentru totdeauna. Blocați sursa suferinței.

TAUR

Vă preocupă situația financiară, este ceva legat de o sumă de bani, de o achiziție. Faceți calcule, verificați. Este ceva important, nu vreți să pierdeți.

GEMENI

Urmează să dați un examen, poate fi o provocare, o confruntare, lucru care vă dă mari emoții. Reflectoarele vor fi pe voi de aceea aveți un dram de timiditate. Arătați tuturor cine sunteți!

RAC

Vă copleșesc emoțiile, dați apă la moară tuturor trăirilor, amintirilor, lacrimilor. Sunteți un izvor de emoții, vă e dor de ceva, de un loc anume. Aveți nevoie să plecați undeva într-un loc unde v-a rămas inima. Ați rămas atașat emoțional de ceva.

LEU

Veți învăța să faceți sacrificii din iubire pentru cineva. Nu o să vă fie greu pentru că o faceți din drag. Nu e ca și cum veți călca pe ego, este cineva din familie, iar voi veți trece pe planul secund. Este vremea altcuiva nu a voastră.

FECIOARA

Sunteți un binefăcător pentru o persoană care nu știe cum să iasă dintr-un impas. Problema este emoțională, dar voi vă veți stăpâni, priviți situația aspru, la rece.

BALANȚA

Aveți niște probleme fără răspuns, multe de ce-uri. Acest lucru vă creează neliniști, căutați ajutor, răspunsuri. Sunteți îngrijorați de ce se întâmplă.

SCORPION

Simțiți că primiți ce așteptați, vine un răspuns, se face o lumină peste un adevăr. Vedeți exact realitatea așa cum este ea. Se risipește ceața și confuzia. Aflați exact cum stau lucrurile…

SĂGETĂTOR

Ați fost tratat incorect, cineva s-a folosit de voi, dar ați început să vă treziți. Ați făcut destul pe plac acestui om, dar totul până la un punct. Recent ați luat o decizie și nimeni nu mai profită de voi. Vă recăpătați independența.

CAPRICORN

Aveți o stare de tristețe și însingurare. Conștientizați că nu mai puteți sta în zona aceasta de blocaj, din fericire primiți un impuls de a renunța la acest doliu. Este un moment de trezire. Nu mai vreți să prelungiți această stare de suferință și eșec.

VĂRSĂTOR

Simțiți că se termină o perioadă frumoasă din viața voastră. Dintr-o dată rămân obligațiile și responsabilitățile. Urmează o perioadă grea dar obligatorie.

PEȘTI

Vă izolați și stați departe de restul lumii. Vă vindecați și închideți capitole din viața voastră. Vă echilibrați, iertați și uitați, rănile se închid. Urmează un nou capitol în viașa voastră…

Zodiacul Chinezesc 2023: Porcul

Zodiacul Chinezesc 2023: Câinele

Zodiacul Chinezesc 2023: Cocoșul

Zodiacul Chinezesc 2023: Maimuța

Zodiacul Chinezesc 2023: Capra

Zodiacul chinezesc 2023: Calul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șarpele

Zodiacul Chinezesc 2023: Dragonul

Zodiacul Chinezesc 2023: Iepurele

Zodiacul Chinezesc 2023: Tigrul

Zodiacul Chinezesc 2023: Bivolul

Zodiacul Chinezesc 2023: Șobolanul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop