Horoscop 25 octombrie: tensiuni în cuplu

Horoscop 25 octombrie. Azi, în sectorul dragostei, dar și în cel al relațiilor de prieteni apar momente importante, în care problemele trebuie lămurite pentru a nu se dezlănțui haosul. Se recomandă multă răbdare. Pentru o zodie există riscul de a face o gafă majoră.

BERBEC 

Ați muncit mult, dar ați ajuns la o răscruce şi nu ştiți încotro s-o apucați. Sunteți influenţați de cei din jur, dar fiecare vă împinge în altă direcție și nu prea șitți pe care să ascultați. Sfat: nu ascultați de nimeni altcineva decât de intuiția voastră.

TAUR

Treceți de la o stare la alta, iar asta nu e bine. Încercați să vă găsiți echilibrul prin meditație. Nu e exclus să vă îndrăgostiți și să începeți o frumoasă poveste de dragoste. Nu vă fie teamă să vă implicați prea mult!

GEMENI

Experiența voastră cu oamenii vă ajută să înțelegeți de ce evenimentele decurg într-un anumit fel. Puterea de convingere este un atu pe care vă sfătuim să-l folosiți din plin. Veți avea numai de câștigat.

RAC

Ceea ce veți auzi în această zi s-ar putea să vă bulverseze serios. Cineva din anturajul vostru poate să vă conducă pe o pistă greșită, fie din necunoștință de cauză, fie din invidie. Nu intrați deocamdată într-un conflict cu acea persoană. Mai luați-vă puțin timp să o analizați, să vedeți dacă nu cumva, în cele din urmă, își dă arama pe față.

LEU

Riscați să o gafați rău de tot azi, în cercul vostru de prieteni. Sunteți tentați să dezvăluiți o informație pe care n-ar fi trebuit s-o știți, iar dacă o știți, este că cineva – o singură persoană – din cercul vostru, v-a spus-o. Dacă o comiteți, asumați-vă. Scuzele ar trebui să fie suficiente.

FECIOARĂ

Veştile bune vin din toate părţile şi cum să nu vă bucurați de ceea ce auziți? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu voi tot ceea ce li se întâmplă. Încercați să vă bucurați de bucuria lor, chiar dacă nu aveți starea sufletească necesară.

BALANȚĂ

Este posibil să fiți lăudați de superiori pentru calitatea cunoștințelor profesionale. Seriozitatea cu care vă îndepliniți sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. În a doua parte a zilei, un eveniment neprevăzut ar putea să vă afecteze proiectul la care lucrați. Nu vă necăjiți, menirea acestui incident este aceea de a vă convinge că este momentul să schimbați strategia.

SCORPION

Tot felul de persoane vă deranjează cu întrebări din ce în ce mai indiscrete, așa că astăzi puneți o barieră de care nu o să mai treacă nimeni. Ba, chiar, unii dintre voi vor fi destul de agresivi cu persoanele care continuă să se bage unde nu le fierbe oala.

SĂGETĂTOR

Nu sunteți într-o stare psihică bună. Poate aveți nevoie să vorbiți cu cineva. Starea proastă se datorează în parte și partenerului de viață, care pare să nu vă înțeleagă nevoile. Încercați să comunicați, să faceți compromisuri și să negociați. Toate astea sunt necesare ăentru ca relația să funcționeze.

CAPRICORN

Uneori e nevoie de o veste şocantă ca să reveniți cu picioarele pe pământ, dar nu înseamnă că trebuie să fiți speriați de o astfel de idee. E mult mai bună o intervenţie abruptă, dar salvatoare, decât să tot tergiversați lucrurile.

VĂRSĂTOR

Puteți trece mai ușor peste această zi dacă încercați să vă păstrați optimismul. Gândirea pozitivă poate face minuni. Vă încărcați cu energie în brațele partenerului.

PEȘTI

Sunteți norocoși, iar ceea ce urmează să se întâmple o să vă facă până și pe voi să credeți asta. Este rândul vostru să vă bucurați pentru că aveți toate motivele.

În ce zodii sunt cei mai parșivi bărbați

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop