Horoscop 24 octombrie: este o zi a vindecărilor, a eliberărilor

Horoscop 24 octombrie: ceva se cere scormonit, scos afară și vindecat. Scorpionul pune capăt unor lucruri. Trebuie să nu mai ducem cu noi gânduri, persoane, situații toxice.

BERBEC

Intrarea Soarelui în Scorpion vă oferă profunzime gândurilor și emoțiilor. Apar dureri și regrete sau aspecte din trecut. Doar că acum le vedeți cu alți ochi. Evident aceste trăiri v-au generat suferințe. Traumele ies la suprafață cu diferența că acum le înțelegeți altfel. Nu vă fie teamă!

TAUR

Sunteți zgâlțâit rău zilele acestea. Intrați în dispute cu cineva care are funcție mare. Se iscă certuri și discuții. Cel mai deștept va ceda primul pentru că acest conflict de orgolii nu își are rostul.

GEMENI

Aveți multe lucruri de făcut. Nu sunt lucruri foarte plăcute, sunt mai degrabă responsabilități. Aveați alte planuri, dar sunt obligații de la care nu vă puteți sustrage. Nu mai puteți amâna aceste îndatoriri. Se adună și mai târziu va fi mai greu.

RAC

Sunteți în avantaj într-o situație și prindeți curaj de a lua o decizie grea. Faceți o alegere dar prin comparare, dintre două rele o alegeți pe cea mai ușoară. Puneți punct acum. Este un rămas bun definitiv.

LEU

Vine din urmă un regret, se deschide o poartă către trecut. Simțiți o conexiune față de o persoană, este dor față de cineva care odată a fost foarte important pentru voi. S-ar putea să intrați în contact cu o persoană din trecut. Cineva revine în viața voastră.

FECIOARA

Este un moment bizar, s-ar putea să aveți câteva surprize neplăcute. Se poate rupe o relație dintr-o greșeală banală, faceți o destăinuire și stricați totul. Simțiți nevoia să spuneți ceva important dar faceți mai mult rău.

BALANȚA

A ieșit Soarele de la voi din zodie și este un moment de bilanț. A fost un an greu cu multe reușite, dar sunteți motivați să le terminați și pe cele pe care nu ați reușit să le duceți la îndeplinire. Sunteți încărcați pozitiv.

SCORPION

A intrat Soarele la voi în zodie și trebuie să vă faceți o mulțime de planuri. Căutați oamenii potriviți să duceți la îndeplinire planurile pe care le aveți în minte. S-ar putea să întâlniți oamenii de care aveți nevoie. Nu reușiți de unul singur.

SĂGETĂTOR

Este o zi relaxată, vă permiteți să faceți o mulțime de lucruri din plăcere. Puneți accent pe relaxare. Aveți nevoie să stați puțin și să vă simțiți bine, e o zi minunată de ieșit cu prietenii. Aveți chef de mișcare și de răsfăț.

CAPRICORN

Ați avut un mare vis sau o speranță. Intrarea Soarelui în Scorpion a reactivat acest vis și se alimentează cu energie de la Soare. Începeți să faceți efectiv ceva pentru realizarea acestui vis. Este important pentru voi. Poate fi o iubire, un proiect, o afacere.

VĂRSĂTOR

Este o zi destul de activă, se muncește mult zilele acestea. Este un moment important, demarați un plan nou, se leagă noi cunoștințe, noi prietenii, sunt noi începuturi. Sunteți motivați să vă iasă lucrurile, dar depinde de cum luați startul.

PEȘTI

Simți nevoia de relaxare, ați fost măcinat săptămânile trecute, ați pus suflet și pasiune. Vreți pauză. Simțiți nevoia să stați departe de niște evenimente, nu vreți să vorbiți cu nimeni. Stați pe margine și analizați cu detașare.

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro