Horoscop 22 decembrie, cineva se joacă cu răbdarea voastră. Sunt vizate câteva zodii

BERBEC

Sunteți egoiști, vă puneți pe primul plan, este șansa voastră la afirmare. Poate fi reușita voastră, fără să vă lăsați influențați de nimic. Sunt mari șanse să câștigați ceva.

TAUR

O zi banală, de aceea vă puteți ocupa de o mulțime de treburi casnice, sunteți detașat de tot stresul din jur. Sunteți calm și moderați. Timpul acesta este pentru voi.

GEMENI

Un moment propice să vă împăcați cu cineva cu care ați avut un conflict. A trecut timpul și acum vedeți lucrurile altfel, înțelegi că s-a exagerat inutil, mai mult decât era nevoie. Nervii s-au liniștit, furtuna a trecut.

RAC

Vine din urmă un regret, o durere, un impas. Ceva din trecut răsare azi din nou în inima voastră ca un ghimpe. Suferința nu are rost, vă dați seama că neuitarea acestui ghimpe vă ține pe loc. Simțiți că persoana care v-a cauzat această suferință are aceleași probleme.

LEU

Un moment plăcut, sunteți cu cei dragi aproape. Vă reuniți cu cineva drag, se încheagă foarte bine energiile. Dragostea plutește în aer, s-ar putea să întâlniți pe cineva.

FECIOARĂ

Aveți multe pe cap, multe de făcut, agenda este foarte încărcată. S-ar putea să faceți greșeli. Jucați pe mai multe fronturi și nu vă puteți concentra 100%. Sunteți superficial ca să terminați mai repede.

BALANȚĂ

Primiți o invitație să plecați undeva, s-ar putea să apară o schimbare față de planurile pe care vi le-ați făcut. Noua variantă este mai plăcută.

SCORPION

Faceți un schimb de servicii cu cineva, reciproc avantajos. Se leagă un fel de prietenie-colaborare cu un om care părea diferit de voi. Fără să țineți de cont de diferențele dintre voi, mergeți înainte cu acest om, ca și cum ați fost prieteni dintotdeauna.

SĂGETĂTOR

Aveți astăzi o legătură cu cineva opus vouă, cu care nu aveți nimic în comun. Sunteți complet diferiți, dar găsiți un punct comun, dar veți comunica și vedeți că toate aceste diferențe sunt un mit.

CAPRICORN

Faceți un bilanț al anului și vedeți cât de multe vise vi s-au împlinit. Sunteți uimiți de bilanțul pozitiv, pe plus. Data viitoare o să îndrăzniți mai mult. Ridicați ștacheta.

VĂRSĂTOR

Apare un blocaj, un semnal de NU ACUM. Trebuie să lăsați pe anul viitor ceva, sunteți foarte frustrați de această chestiune dar nu depindea de voi acest plan. Vă deranjează acest refuz.

PEȘTI

Sunteți jucați de degete de o persoană dragă, vă ține într-o zonă de indecizie. Ei se joacă dar voi sunteți nervoși de această situație. Indecizie a celor din jur, voi nu puteți face nimic, cineva se joacă cu răbdarea voastră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop