Horoscop 21 decembrie. Zodia care va pune punct unei relații nepotrivite

Horoscop 21 decembrie. Pentru multe zodii, azi este o zi importantă, o zi în care vor lua decizii pentru binele lor. O zodie va pune punct unei relații nepotrivite, toxice, din care abia acum își găsește curajul să iasă.

BERBEC

Începeți ziua cu gândul să vă destindeți, să vă relaxați, să faceți ceva pentru voi, dar pe parcursul zilei planul vă este dat peste cap de cineva care reușește să vă enerveze. Cu puțin efort mental, veți reuși să vă redresați și să vă vedeți de ale voastre. Nimeni nu merită să vă stricați ziua.

TAUR

Sunteți foarte preocupați de situația financiară. Aveți, azi, parte de mai multe discuții pe tema banilor, discuții în urma cărora veți căuta mijloace de a vă îmbunătăți veniturile.

GEMENI

Azi, dați dovadă de un calm ieșit din comun și cu greu va reuși cineva să vă enerveze. Sunteți extrem de toleranți cu cei din jur și vă veți concentra atenția pe relaxarea voastră fizică și psihică.

RAC

Vă simțiți extenuați de activitățile curente, mai ales că pot apărea situații neprevăzute, chiar dacă e weekend, care să vă solicite și mai mult. Vă puteți manageria stresul mutându-vă focusul pe activități care să vă facă o reală plăcere.

LEU

Este o zi potrivită pentru a vă analiza modul de gândire, pentru a vă asculta sufletul și pentru a depăși regretele. Este posibil să simțiți nevoia să vă retrageți puțin din viața socială și să fiți doar voi cu gândurile voastre.

FECIOARĂ

Astăzi, aveți tendința de a fi mult prea permisivi cu cineva apropiat, poate fi membru al familiei, partener de viață sai prieten. Încercați, totuși, să nu vă lăsați prea mult influențați de modul în care se se comportă cei dragi cu tine. Nu uitați că aveți demnitatea voastră. Respectați-o.

BALANȚĂ

Nu sunteâi chiar în apele voastre și aveți chef de ceartă cu oricine. Aplecați-vă puțin asupra voastră, asupra gândurilor și trărilor vostre și vedeți ce nemulțumiri se ascund în spatele lor.

SCORPION

Este posibil ca oamenii apropiați să fie puțin nemulțumiți de anumite tensiuni care există de ceva vreme între voi. Încercați să faceți primul pas spre împăcare. O ieșire împreună, un party la voi acasă ar fi mai mult decât bine-venite. Atmosfera s-ar destinde și ați reuși să discutați civilizat și să rezolvați problemele.

SĂGETĂTOR

Atașamentul puternic pe care l-ați dezvoltat pentru partenerul de viață v-a împiedicat până acum să puneți capăt acestei relații care, de prea multă vreme, s-a transformat într-una toxică. Azi, contextul astral vă este favorabil. este o zi decisivă, o zi în care astrele vă insuflă destul curaj încât să puneți capăt, încât să conștientizați faptul că nu meritați ceea ce primiți de prea multă vreme.

CAPRICORN

Faceți planuri, împreună cu partenerul de viață, pentru petrecerea sărbătorilor, dar tot apar aspecte care nu vă convin. Vă deranjează faptul că partenerul vostru nu pare să vrea să se implice prea mult în organizarea micilor întruniri, petreceri pe care le puneți la cale pentru zilele care vor urma.

VĂRSĂTOR

O persoană pe care nu ați mai văzut-o de ceva vreme și pe care, culmea, ați visat-o zilele trecute, reapare azi în viața voastră și nu vine cu mâinile goale, ci cu un cadou foarte valoros. Prezența ei vă va surprinde, dar vă va face și o mare, mare plăcere pentru că veți avea ocazia să aflați lucruri noi și să rememorați vremurile trecute.

PEȘTI

Un coleg de muncă vă dă astăzi o veste neașteptată, care vă afectează mai mult decât v-ați fi așteptat. Este vorba despre o problemă care vă implică și pe voi, așa că cel mai bine ar fi să încercați să discutați cu persoane mai experimentate, care să vă poată direcționa în mod corect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop