Aceste 4 zodii norocoase vor avea cel mai bun an în 2024

Sfârșitul anului 2023 se apropie cu pași repezi și nu există un moment mai potrivit pentru a reflecta la rezoluțiile tale viitoare pentru Noul An. Dacă ești una dintre cele 4 zodii norocoase care va avea cel mai bun an 2024, vei fi încântată să vezi ce îți rezervă astrele anul viitor.

În 2023 ai avut parte de suișuri și coborâșuri, dar astrologia din 2024 este o șansă de a o lua de la capăt. Anul 2024 te duce către alte obiective, așa că nu fi surprinsă dacă viața ta va arăta foarte diferit.

2024 începe cu norocoasa planetă Jupiter care nu mai este retrogradă, insuflând oamenilor speranță, credință și optimism pentru un viitor mai liniștit. Mercur retrograd se încheie în Săgetător pe 1 ianuarie, aducând ideile, gândurile și obiectivele pe termen lung înapoi la matcă. Această redresare cosmică este urmată de marea întoarcere a lui Pluto în Vărsător pe 20 ianuarie, precum și de staționarea directă a lui Uranus pe 27 ianuarie. Regândirea valorilor tale ar putea aduce oportunități neașteptate și perspective noi, mai ales când vine vorba de case astrologice guvernate de Taur și Vărsător în harta ta natală. Nu vă fie teamă să vă testați norocul și să vă aventurați în afara a ceea ce vă este familiar. Ai putea descoperi un talent neexploatat sau o sursă neconvențională de venit.

Pe 20 aprilie, o conjuncție captivantă Jupiter-Uranus în Taur ar putea aduce evoluții șocante care vă sunt surprinzător de benefice. Cea mai bună parte? Venus își va uni forțele cu Jupiter în Taur pe 23 mai, sporind abundența. Marcați această dată în calendare, deoarece acesta va fi unul dintre cele mai de bun augur momente ale anului 2024.

Până pe 25 mai, norocosul Jupiter își va face debutul în Gemeni pentru prima dată din 2013, unde va rămâne până în 2025. Acest tranzit de 13 luni va potoli curiozitățile noastre colective și va promova creșterea în comunicațiile globale. Valorificați această energie de stimulare mentală scufundându-vă în activități intelectuale. Înainte de sfârșitul anului 2024, va avea loc o eclipsă parțială de Lună pe 17 septembrie, care va avea loc în Pești pentru prima dată în aproape 10 ani. Unde se află Peștii în harta ta? Și ce făceai în martie 2015? Ar putea explica ce vă va rezerva această călătorie viitoare. Acesta este primul dintr-o serie de eclipse care va continua pe tot parcursul anului 2025-2026, așa că luați în considerare acest lucru pentru ceea ce urmează.

Aceste 4 semne zodiacale vor avea cel mai bun an 2024

BERBEC

Ești minunat așa cum ești, dar 2024 ar putea fi anul în care decizi să te reinventezi, Berbec. Acest lucru este valabil mai ales când Nodul Nord își continuă călătoria plină de adrenalină prin prima ta casă a sinelui, alimentându-ți focul interior și dorința de a reuși. Puternicul Pluto va intra din nou în cea de-a 11-a casă a afacerilor, pe 20 ianuarie, oferindu-vă șansa de a vă transforma obiectivele viitoare, precum și sentimentul de apartenență la lumea din jur. Există șanse mari să reușiți tot ceea ce v-ați propus să realizați în 2024. Marte — planeta voastră conducătoare — își va uni forțele cu Pluto în Vărsător pe 14 februarie, făcându-vă o forță formidabilă de luat în seamă. Asigurați-vă că vă înțelegeți obiectivele, astfel încât să puteți valorifica această sinergie ultra-puternică la cea mai bună capacitate.

Anul acesta, sezonul Berbecului este însoțit de o eclipsă de Lună care vă va încărca sectorul relației pe 25 martie, urmată de o eclipsă de soare în Berbec pe 8 aprilie. Lăsați deoparte ceea ce v-a împiedicat să vă desfășurați, acest lucru este echivalent cu lumina verde a semaforului din cosmos. Un nou capitol captivant al vieții vă așteaptă, deoarece vi se va oferi ocazia să vă luați puterea înapoi și să scăpați de energiile înșelătoare unde v-ați angajat inconștient. Eliberarea nu a fost niciodată mai spectaculoasă.

O conjuncție revigorantă Jupiter-Uranus pe 20 aprilie te-ar putea surprinde cu o chestiune neașteptată, conducându-te către o nouă cale financiară. Nu ar strica să joci la loto sau să-ți testezi norocul, deoarece Venus își va uni forțele lui Jupiter în cea de-a doua casă a bogăției personale.

TAURUL

Ambițiile tale sunt puternice în 2024, așa că stai cu ochii pe premiu. Odată cu revenirea lui Pluto în cea de-a 10-a casă în ianuarie, temele care înconjoară profesia, reputația și imaginea publică vor fi mai vizibile. Unii dintre voi s-ar putea chiar să decidă să își regândească programul de zi cu zi când va avea loc eclipsa de Lună din Balanță pe 25 martie.

Lumea e a ta, Taur! Jupiter va forma o conjuncție cu Uranus, care face schimbarea, în prima ta casă a sinelui pe 20 aprilie, inspirându-te să reintri în lume! Gândiți-vă dacă să lansați o nouă afacere online. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru o nouă afacere. Pe 23 mai, Venus – conducătorul tău planetar – se va alătura lui Jupiter într-o conjuncție extrem de prosperă în Taur pe 23 mai. Pe lângă faptul că arată lumii adevărata ta valoare, această aliniere ar putea crește starea ta financiară și te poate ajuta să-ți redefinești marca personală. Acesta este de departe unul dintre cele mai norocoase tranzite pe care le veți experimenta vreodată în toată viața, așa că faceți-l să conteze! După ce Jupiter intră în Gemeni și a doua casă a finanțelor pe 25 mai, vei începe să cultivi și mai multe abilități de a face bani.

Pe 17 septembrie, o eclipsă de Lună în Pești îți va zgudui a 11-a casă a comunității și a inspirației, aducând schimbări semnificative vieții tale sociale și mijloacelor de conectare cu oamenii din jur care va dura în următoarele șase luni. Această eclipsă vă va schimba traiectoria și vă va arăta o nouă viziune pentru viitor. De asemenea, se va încheia definitiv un capitol profesional.

GEMENI

Din fericire pentru tine, 2024 îți aduce idei și înțelepciune nesfârșite. Puternicul Pluto va reveni în Vărsător pe 20 ianuarie, reluând călătoria care îți schimbă viața prin a noua casă a aventurii, sistemelor de credințe și descoperirii de sine. Dacă se întâmplă să lucrezi în media – sau pur și simplu îți place să navighezi pe internet – capacitatea ta de a influența masele și de a-ți extinde percepția asupra lumii va primi un impuls. Marte se va alătura și lui Pluto în această zonă a hărții tale pe 14 februarie, adăugând o energie volatilă dar puternică. Fii cu discernământ când vine vorba de a-ți urma instinctele sociale și intelectuale, chiar dacă asta înseamnă să-ți redirecționezi energia către ceva mai semnificativ.

Pregătește-te pentru o schimbare în sufletul tău la primăvară, deoarece eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie și eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie ar putea aprinde o nouă pasiune (sau poate chiar o nouă conexiune romantică). De asemenea, este o posibilitate să te împrietenești cu o nouă comunitate de indivizi cu gânduri similare, fie în viața de zi cu zi fie prin intermediul rețelelor sociale.

Jupiter – planeta bunătății și abundenței – va intra și el în zodia ta pe 25 mai pentru prima dată din 2013. Acest tranzit te face favoritul anului 2024, așa că felicitări pentru tot acest noroc suplimentar și expansiune! Cea mai mare planetă din sistemul solar îți oferă șansa de a crește, extinde și explora activități intelectuale care te-ar putea ajuta pe termen lung.

CAPRICORN

Dacă ghinionul te-a urmărit până în gaură de șarpe, nu-ți face griji. Aproape că ai ieșit definitiv din pădure, Capricorn! Pluto – planeta morții și renașterii – își va încheia călătoria prin zodia ta pe 20 ianuarie. Poți să spui că ai avut destulă „transformare' pentru o viață întreagă.

Într-o notă mai strălucitoare – și tocmai la timp pentru primul sezon de eclipsă din 2024 – norocosul Jupiter își va uni forțele cu Uranus prin intermediul celei de-a cincea case a iubirii, creativității și expresiei de sine pe 4 martie. Pregătește-te să trăiești ceva neconvențional și nou în viața ta, Capricorn. O oportunitate neașteptată pentru o relație de dragoste îți poate trage sforile inimii, dacă nu chiar să inspire o nou-găsită pasiune creativă. Dar stai, asta nu e tot! Venus care caută plăcerea se va întâlni în cele din urmă cu Jupiter în semnul de pământ Taur pe 25 mai, aducând valoare, romantism și abundență în acest domeniu al vieții tale. Deoarece elementul pământ este tangibil și profitabil, acest lucru ar putea duce la o oportunitate pentru tine de a-ți fundamenta viziunea artistică și de a câștiga un venit stabil în acest proces. Această energie este, de asemenea, extrem de fertilă, ceea ce o face ideală pentru nașterea a ceva nou în viața ta, inclusiv pentru copii, dacă ești interesat să devii părinte.

De parcă acesta nu ar fi un motiv suficient pentru a începe un nou proiect interesant, Marte își va uni forțele lui Uranus în Taur pe 15 iulie. Pregătește-te pentru inspirație care să te lovească ca un fulger, care te-ar putea propulsa către o nouă realitate.

Horoscop 2024 – PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop