Horoscop 20 decembrie: punct și de la capăt

Horoscop 20 decembrie 2023. Primim o altă șansă și o luăm de la capăt. Începem ceva nou… Avem un nou suflu și un zvâc nemaipomenit.

BERBEC

Este ca o sărbătoare pentru voi, unii vor simți că este a doua șansă, ceva care a început în mai-iunie nu a mers și mai încercați o dată. Nu mai există nicio scuză, priviți înapoi și vedeți ce ați început în această primăvară.

TAUR

Pregătiți o călătorie sau o schimbare de atitudine. Unii se pot gândi să iasă dintr-o relație care în ultima vreme s-a dărâmat. Abandonați și mergeți mai departe, este un rămas bun. Faceți loc unei noi relații.

GEMENI

Pregătirea pentru Solstițiu de iarnă vine cu planuri pe care vi le-ați mai făcut o dată. Doar că atunci s-au împotmolit, acum datele problemei sunt altele. Vă întoarceți la vechile probleme și o luați de la capăt.

RAC

Ambiție imensă, sunteți pregătiți să luptați cu toată lumea pentru visul vostru. Voi contra tuturor, condițiile nu sunt favorabile dar aveți un curaj nebun, o voință rară. Vă puneți în joc toate armele.

LEU

Se termină o perioadă grea, ați fost provocat, lovit, îngenunchiat, umilit. V-ați transformat, s-a terminat o etapă grea din viața voastră. Sunteți mândri de voi. S-a încheiat o etapă karmică.

FECIOARA

Simțiți teamă, îngrijorare. Veți avea sarcini noi de făcut până în mai 2023, veți lucra la voi, trebuie să vă transformați. Voi veți conta mai mult ca orice. Vă veți vedea toate problemele, defectele.

BALANȚA

Ați pus punct și acum deschideți o ușă către ceva complet nou. Ați lăsat în urmă amintiri, suferințe, eșecuri. Atât a fost să fie, ați suferit și nu vă mai uitați înapoi. Sunteți foarte fermi…

SCORPION

Așteptarea s-a terminat, cei care n-au avut job vor primi o confirmare că lucrurile s-au rezolvat. După atâta așteptare lucrurile reîncep să intre la normal, cel mai probabil în viața profesională.

SĂGETĂTOR

Încă puțin și gata, mai aveți unele restanțe, relații neclarificate, un răspuns pe care nu l-ați dat. Mai aveți ceva vise neîmplinite dar le abandoați și vă schimbați direcția viselor. Dați jos ceva de pe piedestal.

CAPRICORN

O schimbare de registru, este maturizare. Se termină o etapă, se schimbă ceva în viața voastă, poate statutul. Este un mic examen de viață.

VĂRSĂTOR

Este un sentiment de dor și regret. Vi s-a luat ceva, ați pierdut ceva mai demult. Mai merită să mai luptați pentru ceva din trecut? S-ar putea să aveți niște surprize… și să vedeți că e cazul că trebuie să vă vedeți de drum.

PEȘTI

Aveți un sentiment de abandon, de gol interior. Vă lipsește ceva și a sosit cazul să vă descurcați singuri. Lucrurile vor fi în regulă, își vor găsi rezolvare.

Aceste 4 zodii norocoase vor avea cel mai bun an în 2024

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop