Horoscop 19 decembrie. Zodia care, azi, își face de cap

horoscop 19 decembrie

Horoscop 19 decembrie. E mijloc de săptămână, dar e sfârșit de an, perioadă pe care mulți dintre noi o asociază cu atmosfera relaxată, cu descătușarea energiilor. Nativii dintr-o anumită zodie par să intre și ei, începând de azi, în această stare și își fac de cap. 

BERBEC

Azi, aceia dintre voi care nu au o relație au șanse mari să înceapă una. La orizont se întrevede din ce în ce mai clar posibilitatea de a face cunoștință cu o persoană de sex opus, care ajunge în preajma voastră datorită unor prieteni comuni. este vorba despre o persoană care vă va face să vă simțiți foarte în largul vostru în prezența ei.

TAUR

Azi, ați putea avea parte de evenimente care să vă șteargă cu buretele niște principii de viață vechi și care să vă aducă noi viziuni. Schimbarea mentalității și a atitudinii față de anumite situații, de anumite persoane vă poate aduce evoluția în plan personal.

GEMENI

Contextul astral al zilei favorizează îmbunătățirea relației cu colegii de muncă și superiorii. Totodată, se conturează posibilitatea schimbării actualului loc de muncă. Ați putea primi noi sarcini și responsabilități, însă poate fi vorba de un nou început, de o funcție care să atragă după sine și o îmbunătățire a situației financiare.

RAC

Pentru voi, azi începe vacanța. Sau, cel puțin, așa vă simțiți. Nu aveți chef de muncă, vă mobilizați greu, spiritul Crăciunului plutelte peste tot în jur și v-a cuprins nemilos. Simțiți nevoia să vă descătușați și nu țineți cont de nimic, nici de principii, nici de părerea celor din jur. Faptul că vă faceți de cap poate fi benefic pentru psihicul vostru. Aveți grijă, totuși, până unde împingeți limitele, să nu vă faceți mai mult rău decât bine și, dacă este posibil, să nu-i răniți nici pe cei dragi.

LEU

Azi, simțiți nevoia să vă declarați sentimentele, fie față de persoana iubită, fie față de cei dragi. Sunteți mai emoționali decât de obicei și, grație acestui aspect, vă este mai ușor să restabiliți o relație care se afla pe muchie de cuțit.

FECIOARĂ

Azi, nu sunt excluse unele tensiuni în relația de cuplu. Puteți fi extrem de critici. Pe de altă parte, însă, unii dintre voi sunt predispuși la aventuri extraconjugale. Totuși, rețineți că, în această perioadă, secretele ies mai ușor la suprafață, iar o aventură poate fi extrem de periculoasă.

BALANȚĂ

Azi, vă copleșesc niște regrete. Simțiți că a cam trecut viața pe lângă voi și nu ați apucat sau nu ați știut să profitați de momentele frumoase. Dacă tot aveți revelația asta, încercați să nu mai pierdeți timpul și de-acum încolo. Faceți tot (sau aproape tot) ce n-ați făcut până acum și se mai poate face. Timpul nu e pierdut atâta vreme cât e sănătate.

SCORPION

Destul de greu vă mobilizați, azi, să vă duceți sarcinile de serviciu la bun sfârșit. Din nefericire, nu vă puteți baza pe ajutorul nimănui, așa că nu vă rămâne decât “să trageți” de voi cât de mult puteți. În cele din urmă, veți reuși.

SĂGETĂTOR

Astăzi sunteți înconjurați numai de oameni deschiși și pozitivi care vă îmbunătățesc vizibil starea de spirit. Discuțiile pe care le purtați cu ei vă pot convinge să vă implicați în noi activități. Totodată, acceptați invitațiile care vi se fac azi, deoarece aveți șansa să puneți bazele unei legături ce va rezista în timp!

CAPRICORN

Chiar dacă sunt contrare concepțiilor vosatre despre viață și principiilor voastre de viață, încercați să accepați și puncte de vedere diferite. De la oricine, oricât de tânăr sau de neinstruit ar fi, aveți de învățat.

VĂRSĂTOR

Azi, resimțiți o ușoară stare de tristețe. Vă vin în minte momentele mai puțin plăcute petrecute în compania unui fost partener și vă întristează faptul că a făcut pentru voi prea puține comparativ cu câte ați făcut voi pentru el. Trecutul nu-l mai puteți schimba și oricum nu e cazul să regretați un lucru făcut pentru cineva drag, chiar dacă acea persoană nu vă întoarce gestul.

PEȘTI

Evenimentul principal al acestei zile va fi apariția unei rude îndepărtate, care nu se va prezenta cu mâna goală. Veți primi un cadou frumos și scump pe care vi l-ați dorit foarte mult, dar de la care vă luaserăți gândul. Oricum, în felul acesta, vă dați seama cât de mult ține la voi acea rudă.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop