Horoscop 18 aprilie. Ziua în care două zodii simt că fac implozie

Horoscop 18 aprilie

Horoscop 18 aprilie, o zi cu multe semnificații astrale. Ziua în care două zodii simt că fac implozie

HOROSCOP 18 aprilie

Horoscop, 18 aprilie, BERBEC

Ai intrat într-o rutină de viață de unde crezi că nu mai ieși. Adevărul e că micile detalii te stresează mai mult decât marile evenimente de viață, fie ele chiar și zguduitoare. Te-ai plictisit și îți dorești ceva acțiune. Vestea bună este că toți din jur simt la fel ca tine, deci nu faci notă discordantă în familie…

Horoscop, 18 aprilie, TAUR

Astăzi ești înțeleptul familiei și oracolul tuturor prietenilor. Cine te caută la telefon o să te țină minute în șir să-ți ceară sfatul, pentru că debordezi de energie pozitivă și ai răspunsurile la toate întrebările. Poate pentru că ți s-au clarificat și ție în minte anumite nebuloase…

Horoscop, 18 aprilie, GEMENI

Nu mai păstra în suflet amintirile care nu-ți fac bine. Aruncă la gunoi tot ce te trage în jos și nu te lasă să evoluezi. Este ca și cum ți-ai pune bariere singur(ă). Nu te mai lega de locuri, obiecte, suveniruri care te transportă într-un trecut incert.

Horoscop, 18 aprilie, RAC

Deschide ochii bine că s-ar putea din neatenție sau neîncredere să pierzi o șansă imensă. Este cunoscut faptul că norocul nu așteaptă pe nimeni, deci trebuie să fii pe fază. Lasă lamentările deoparte că asta s-ar putea să fie șansa ta să schimbi cu adevărat ceva în viața ta.

Horoscop, 18 aprilie, LEU

Gândurile negative atrag și mai multe gânduri negative și te scufunzi într-un ocean de nesiguranță. Toate vin spre tine cu o forță imensă. Construiește-ți un scut mental ca să te poți apăra de aceste atacuri… ale tale.

Horoscop, 18 aprilie, FECIOARĂ

Ești în echilibru cu tine, iar asta îți aduce numai satisfacții. Poți vedea mult mai clar lucrurile și le poți aprecia la adevărata valoare. Bucură-te de limpezimea minții tale pentru că planetele nu sunt atât de generoase tot timpul.

Horoscop, 18 aprilie, BALANȚA

Ești un om orgolios iar asta îți subminează toate eforturile. Nu accepți ajutor cu una cu două și nu vrei să recunoști că meritele se împart. Este calea cea mai sigură către anxietate și nefericire.

Horoscop, 18 aprilie, SCORPION

Ești un munte de răbdare astăzi și nimic nu te poate scoate din ale tale. Accepți ușor orice compromis și te lași sfătuit de cei dragi din jurul tău. Nicicând nu ai fost mai maleabil de atât… Probabil ceva la orizont ți se pregătește!

Horoscop, 18 aprilie, SĂGETĂTOR

Auzi ceva rău, o veste nu tocmai bună și asta te scoate puțin de pe linia de plutire. Atâta timp cât veștile rele nu te afectează, ele vor circula nestingherite. Dă dovadă de maturitate și înțelepciune și lasă timpul să se aștearnă peste lucrurile mai puțin plăcute.

Horoscop, 18 aprilie, CAPRICORN

Ți-ai pierdut de curând încrederea în cineva. Trebuie să știi că încrederea se câștigă greu și se pierde ușor. Nu judeca pripit lucrurile și încearcă să mai acorzi o șansă. Și tu ai primit-o la rândul tău când ai greșit…

Horoscop, 18 aprilie, VĂRSĂTOR

Nu se mai întâmpla nimic deosebit în preajma ta și mai aveai puțin să faci implozie. Norocul este că cei de lângă tine, familia sau prietenii au mereu grijă să te scoată din minți și să simți că ești viu și prezent, din nou.

Horocop, 18 aprilie, PEȘTI

Ai început să citești, să vezi lumea cu alți ochi, să nu mai judeci pripit. Este o treaptă a maturității tale, un proces de formare a caracterului și a personalității tale. Continuă ce-ai început și nu renunța prea curând…

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop