Horoscop 14 decembrie. Zodia care se simte amenințată de trecut!

Horoscop 14 decembrie

Horoscop 14 decembrie. Trecutul se întoarce în viața unei zodii și o împedică să privească spre viitor. Un singur lucru poate duce la rezolvarea acestei probleme delicate. 

Horoscop 14 decembrie. Zodia care se simte amenințată de trecut!

Horoscop 14 decembrie, BERBEC

O problemă mai veche de sănătate de care credeai că ai scăpat îți produce din nou un disconfort puternic. Deși nu ești o fire care să intre prea ușor în panică, durerile puternice te pun serios pe gânduri. A venit momentul să faci investigații amănunțite!

Horoscop 14 decembrie, TAUR

Astăzi vei face un lucru pe care nu l-ai mai făcut de foarte multă vreme și există șanse mari să te cuprindă nostalgia. Este un sentiment plăcut, dar e foarte important să nu rămâi blocată acolo prea mult timp. Ai lucruri importante de rezolvat în prezent și nu ai prea mult timp la dispoziție.

Horoscop 14 decembrie, GEMENI

În ceea ce te privește, contextul astral este favorabil astăzi câștigării unor sume de bani importante, dar nu din munca proprie. Premii, burse, moșteniri sau cadouri, acestea pot fi sursele care îți pot asigura un echilibru financiar.

Horoscop 14 decembrie, RAC

Decizi să faci un pas important sub îndrumarea unei persoane, dar nu ești sigură că ai făcut cea mai bună alegere. Nu îți face griji, este o perioadă în care ai șanse mari să evoluezi, atât pe plan personal, cât și profesional, astfel că totul este spre binele tău.

Horoscop 14 decembrie, LEU

Ai avut încredere și ai pierdut. E o zi complicată pentru tine și asta pentru că vei descoperi adevărata față a unei persoane în care ți-ai pus toată încrederea. Nu ai crezut niciun moment că va veni un moment în care te va trăda, cu toate că cei din jur te-au avertizat de foarte multe ori.

Horoscop 14 decembrie, FECIOARĂ

Ești dispusă să ieși din carapace și să vorbești deschis despre problemele cu care te confrunți. Este o alegere foarte înțeleaptă, iar asta te va ajuta să depășești piedicile care stau acum în calea fericirii tale.

Horoscop 14 decembrie, BALANȚĂ

Astăzi realizezi că oricât de mult ai încerca să începi ceva nou, trecutul te prinde din urmă și nu te lasă se evoluezi. Te simți amenințată de lucruri care s-au întâmplat în trecut și nu știi cum să faci pentru a scăpa de această teamă permanentă. Poate că a venit momentul să îți asumi anumite lucruri și să mergi mai departe.

Horoscop 14 decembrie, SCORPION

Invitația venită din partea unei persoane te va surprinde astăzi și nu vei știi cum să o interpretezi, mai ales că este vorba despre o persoană cu care nu ai avut o relație prea bună în ultima perioadă. Chiar dacă ești tentată să refuzi, nu o face. Poate iese ceva bun din această întâlnire!

Horoscop 14 decembrie, SĂGETĂTOR

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi, iar dacă vrei ca ea să se păstreze pe tot parcursul zilei, trebuie să ignori micile răutăți venite din partea familiei. Te pot critica din diverse motive, dar trebuie să tratezi totul cu indiferență, mai ales că tu știi cel mai bine care sunt motivele pentru care ai luat anumite decizii.

Horoscop 14 decembrie, CAPRICORN

S-a strâns multă oboseală, iar organismul tău a început să reacționeze. Chiar dacă se apropie finalul de an, nu exagera cu munca, ci încearcă să faci lucrurile în ritmul tău. În caz contrar, riști să îți pui sănătatea în pericol.

Horoscop 14 decembrie, VĂRSĂTOR

Bunătatea se întoarce întotdeauna, iar astăzi vei afla acest lucru. Un gest frumos pe care l-ai făcut în urmă cu mai mult timp ți se întoarce astăzi. Dacă atunci nu ai primit răsplata, acum a venit momentul să te bucuri și tu.

Horoscop 14 decembrie, PEȘTI

Cineva încearcă să te mintă în față și nu poți accepta acest lucru. Știi adevărul și reacționezi dur, iar persoana în cauză va fi pusă într-o situație foarte neplăcută.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

Jupiter în Capricorn ne ajută să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm pe drumul pe care-l avem de parcurs. Previziunile Uraniei

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Ce impact are asupra zodiilor intrarea lui Venus în Capricorn? Se anunță schimbări importante până pe 20 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop