Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 decembrie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 decembrie 2019

În fiecare vineri, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii ce urmează. Principalul eveniment astrologic al săptămânii este reprezentat de intrarea lui Venus în zodia Vărsătorului, în ziua de 20 decembrie. 

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 14-20 decembrie 2019

BERBEC

Berbecii sunt deja cu gândul la vacanță și la distracție, astfel că în perioada următoare vor fi preocupați de tot ce ține de acest aspect. Își vor face planuri de vacanță și chiar pot merge în mai multe locații pentru ca ulterior să decidă care li se potrivește cel mai bine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Taurii sunt destul de tăcuți, însă această atitudine a lor le va fi de mare ajutor și asta pentru că îi va împiedica să facă greșeli. Vor simți nevoia să verifice anumite informații, mai ales pe cele mai vechi, pentru a se asigura că încă sunt de actualitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Gemenii se confruntă la început de săptămână cu o serie de probleme de ordin material care nu pot fi rezolvate nici ușor, nici repede, iar acest lucru le va produce un disconfort major.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Luna se va afla în zodia Racului în zilele de 14 și 15 decembrie și îi va influența în mod pozitiv pe acești nativi. Cu toate acestea, problemele nu se vor rezolva de la sine, iar relațiile parteneriale pot rămâne în continuare destul de complicate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Problemele de sănătate le dau de furcă Leilor. Se vor simți obosiți și vor evita să facă anumite activități, iar dacă vor fi nevoiți să muncească, nu vor reuși deloc să dea randament. Starea lor se poate îmbunătăți între 15 și 17 decembrie, atunci când se vor bucura de o doză de energie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Relațiile sentimentale ale Fecioarelor vor fi marcate în perioada următoare de o rigiditate exagerată, răceală afectivă și de dorința lor de a impune reguli. Nu doar relația cu partenerul de viață va avea de suferit, ci și cea cu copiii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele au tendința de a avea o atitudine de superioritate în relația cu o persoană apropiată, vor fi orgolioase, iar acest lucru nu este deloc în avantajul lor. După 17 decembrie își vor putea găsi echilibrul interior și se vor simți mult mai bine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Este o perioadă destul de tensionată pentru Scorpioni. Cei născuți în această zodie se vor simți ușor dezorientați, dezamăgiți și își vor schimba anumite principii de viață. Mai mult decât atât, nu vor mai fi la fel de încrezători într-un proiect pe care l-au început în trecut și chiar se vor gândi să îl abandoneze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

În plan financiar, vor exista anumite situații care le vor trasa Săgetătorilor o serie de limite pe care trebuie să le respecte. Astfel, acești nativi se vor raporta într-un mod diferit la tot ce ține de cheltuieli, riscuri financiare și se vor grăbi să onoreze anumite plăți sau datorii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Presiunile venite din exterior îi fac pe Capricorni să cedeze psihic. Tot ce se va întâmpla li se va părea aproape imposibil de suportat și chiar vor avea impresia că în momentul de față, indiferent ce ar face vor avea ghinion. Este important ca în acest moment, Capricornii să se ferească de luarea unor decizii importante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

Nu sunt bolnavi, dar se vor simți ca și cum ar fi. Vărsătorii vor trăi un sentiment acut de plictiseală, exasperare, dezamăgire, dezinteres sau refuz. Nimic nu îi mai încântă și starea lor generală va fi una proastă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii vor trece prin stări de dor, melancolie, dar își vor reveni rapid. Este o perioadă favorabilă pentru activități ce țin de creație și domeniul artistic.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: captură libertatea

Citește și:

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop