Horoscop 13 iulie: nimic concret astăzi, parcă se pregătește ceva, dar ce?

horoscop 27 aprilie

Un început de săptămână deloc… concret. Ce se vrea de la noi nu prea am înțeles. Hai totuși să vedem ce ne propun astrele.

Horoscop Berbec
Ai răbdare. O să ți se împlinească tot ce-ți dorești, dar nu poate să-ți spună nimeni când.

Horoscop Taur
Lasă deoparte ura, invidia și sentimentele negative. Energia negativă nu-ți face bine. În plus, planurile tale de evoluție îți pot fi date grav peste cap.

Horoscop Gemeni
Financiar ești bine , profesional asemenea. Personal ai ceva probleme. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta aici. Cheia este la tine.

Horoscop Rac
Ești foarte nervos, deloc empatic, plin de energie negativă. O atitudine ca aceasta nu-ți face decât foarte rău, mai bine ai încerca să te echilibrezi puțin.

Horoscop Leu
Este ziua ta astăzi, este clar. Ești plin de energie și de voie bună. Fructifică la maxim această perioadă, o să-i duci lipsa.

Horoscop Fecioară
Multe tentații astăzi, bine ar fi să încerci să te și abții de la unele. Vremurile interesante vin, doar că ține numai de tine ce și cum extragi din ele.

Horoscop Balanță
Ceea ce e prea ieftin sau gratis nu îți este potrivit. Astrele te invită să memorezi această regulă și să ți-o reamintești de fiecare dată când cine vrea să-ți ofere ceva, așa, doar pentru că…

Horoscop Scorpion
Comunicarea cu șefii tăi nu este tocmai fericită astăzi, așa că bine ar fi să stai puțin mai mult în banca ta. Vor veni și perioade mai fericite.

Horoscop Săgetător
Astăzi zona emoțională îți este întinsă la maxim, așa că bine ar fi să stai mai mult tu cu tine. Gândește-te că ar fi bine să te ocupi de evoluția ta cumva.

Horoscop Capricorn
Nimic din ce-ți dorești să afli astăzi nu ți se arată. Ceva este în neregulă, dar ai nevoie de timp ca să înțelegi ce. Permite-ți să faci o călătorie în interiorul tău ca să afli răspunsurile.

Horoscop Vărsător
Recunoaște atunci când greșești, dar atunci când vina este a altcuiva, nu ți-o asuma. N-ai de ce să te încarci cu gafele altora. Lasă-i să suporte consecințele.

Horoscop Pești
Ești foarte bine aspectat din punct de vedere sentimental. Dă-i înainte pentru că ce faci, faci foarte bine. Calculează-ți foarte bine fiecare pas.

Credit foto: Revista Avantaje

El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop