Horia Brenciu, in recital la „Crizantema de Aur”

Antonia Micu, Adrian Paduraru

Antonia Micu si Adrian Paduraru, prezentatorii „Crizantemei de Aur” 2010

 

„Romanta este un gen muzical aproape de inima familiei mele, a tatalui meu, in special. De aceea, invitatia de a sustine un recital la Crizantema de Aur a fost o mare bucurie pentru mine. Pe scena acestui festival au urcat unii dintre cei mai talentati si iubiti artisti romani precum Ioana Radu, Ileana Sararoiu, Angela Moldovan sau Gica Petrescu.

Eu, alaturi de orchestra mea am pregatit un moment special de romante. Dincolo de piesele cunoscute de pe albumele mele, 35' si 37', publicul va beneficia si de niste surprize special pregatite penru acest eveniment. Emotiile mele vor fi extrem de mari pentru ca tatal meu va fi in sala De fapt, lui ii dedic recitalul nostru din prima seara a festivalului!' a declarat Horia Brenciu.

La cea de-a 43-a editie a Crizantemei de Aur, 22 de participanti din Romania si Republica Moldova vor incanta spectatorii la concursul de interpretare. La fel ca si anul trecut, presedinta juriului este soprana Felicia Filip.

Pe langa spectacolul de neuitat oferit de concurentii festivalului, publicul iubitor de frumos va savura in cele 3 zile ale Crizantemei de Aur ceaiul de la ora 5, se va intalni cu marele artist Stefan Popa Popas si se va bucura de prestatiile maestrilor Constantin Florescu, Bianca Ionescu, Daniela Vladescu si Florin Georgescu.

Gala Laureatilor Crizantema de Aur 2010, prezentata de Adrian Paduraru, va avea loc sambata, 30 octombrie, si ii va avea ca invitati speciali pe soprana Felicia Felip si cantaretul Gheorghe Turda, alaturi de orchestra „Valentin Albesteanu'. In continuarea programului, actorul Eusebiu Stefanescu va sustine un recital de poezie.

Felicia Filip, soprana

Soprana Felicia Filip, presedinta juriului

Horia Brenciu

Horia Brenciu in recital la „Crizantema de Aur”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri