Claudia Pătrășcanu, despre lupta pentru custodia fiilor ei: „Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine”

Claudia Pătrășcanu și fiii eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La începutul lunii iunie a anului trecut, Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau, pe contul personal de Facebook.

În prezent, fostul cuplu luptă pentru obținerea custodiei fiilor lor. Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă de nouă ani, cântăreața având 40 de ani, iar soțul ei 31.

Relația dintre ei a evoluat rapid, după doar o lună Claudia aflând că este însărcinată. Cuplul are împreună doi fii, Gabriel și Nicolas.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleași lucruri pe care le ofeream și înainte.

În schimb, le ofer atenție, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc și eu îi duc de câte ori pot.

Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care țin de educație și lucruri frumoase de viitor.

Pentru că sunt la vârsta la care înțeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante și nu cu astea rămânem în viață.

Rămânem cu ceea ce învățam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic”, a povestit Claudia, pentru Libertatea.

Claudia Pătrășcanu, despre lupta pentru custodia fiilor ei: „Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine”

„S-au întâmplat atât de multe lucruri în țara noastră, din nefericire, dar, din punctul meu de vedere, cred că nicio instanță nu va da custodia tatălui.

Toată lumea știe ce fel de om sunt, o mamă devotată care nu stă prin cluburi, care nu consumă alcool.

Ca orice mamă, îți trec prin minte tot felul de lucruri, dar nu vreau să mă gândesc la o astfel de situație.

Atunci când primești tot felul de mesaje, amenințări, intimidări, te gândești la ce e mai rău. Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine.

Ar fi o traumă, o durere pentru ei, iar pentru mine nici nu vreau să mă gândesc”, a mai spus Claudia, pentru aceeași sursă menționată anterior.

„Eu vreau ca cei doi copii ai mei să aibă și mamă și tată”

Claudia vrea să mențină o relație bună cu fostul partener și să stabilească o comunicare decentă pentru binele copiilor lor.

„Eu vreau ca cei doi copii ai mei să aibă și mamă și tată. Nu vreau să-l decad din drepturi, deși poate uneori am avut și am destul de multe probe.

Nu-mi doresc acest lucru pentru că-mi iubesc și prețuiesc atât de mult copiii încât vreau să aibă și mamă și tată.

Ambii părinți să fim implicați. Cel mai mult din partea lui îmi doresc lucrul ăsta”, a mai spus artista.

Foto: Facbeook

Citește și:

Celebrul Quentin Tarantino, tată pentru prima oară! Ce au binevenit regizorul și soția lui pe lume, o fiică sau un fiu?

Băiețelul cu nanism care a vrut să-și ia viața după ce a fost hărțuit de colegi este susținut de celebritățile de la Hollywood

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să renunțe la acest privilegiu după ce se vor separa de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete