Heidi Klum și soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, testați negativ pentru coronavirus

Fostul supermodel Heidi Klum (46 de ani) și soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz (30 de ani), testați negativ pentru coronavirus.

Heidi Klum și soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, testați negativ pentru coronavirus

„A 14-a zi ACASĂ”, a scris Heidi Klum, în dreptul unei fotografii în care stă întinsă pe iarbă privind cerul. „covid_19negativ”, mai scrie vedeta, confirmând că nu a contractat virusul.

Îngrijorați, urmăritorii vedetei au inundat secțiunea de comentarii cu mesaje încurajatoare. „Stai în siguranță”, a scris cineva. Un alt urmăritor a întrebat: „Cum te mai simți?”.

Fostul model a răspuns: „Mult mai bine. Am o răceală peste care încerc să trec. Multă iubire tuturor”.

„Ca mulți dintre voi, și eu m-am simțit rău întreaga săptămână și, din păcate, soțul meu, care doar ce s-a întors din turneu, se simte de asemenea rău”, a scris Klum, în dreptul unui videoclip, săptămâna trecută.

„Pentru a fi în siguranță, atât eu, cât și Tom rămânem separați în așteptarea rezultatelor analizelor.

Nu vrem să răspândim germeni și să devenim un risc pentru cei din jurul nostru … nici pentru noi doi!

Cu toate că vreau să îl sărut și îmbrățișez, cel mai corect este să nu lăsăm virusul să fie răspândit mai departe.”

În videoclipul publicat, Heidi Klum își sărută partenerul printr-o fereastră închisă.

Soțul ei a fost de asemenea testat negativ. „El este ok, testul lui a ieșit negativ”, a scris fostul model, înainte de a primi rezultatele sale.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 425,059 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 18,944 au murit. În prezent, numărul pacienților diagnosticați pozitiv în SUA a ajuns la 54,935, iar decesele la 784.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 794 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 79 s-au vindecat, iar 13 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Michelle Williams s-a căsătorit în secret! Ea și regizorul Thomas Kail urmează să devină părinți

Președintele Klaus Iohannis: „Se vor introduce noi restricții de circulație. Ce a fost până acum o recomandare, devine acum o obligație, după principiul stăm acasă!”

Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri