Harry i-a dat emoții gărzii sale de corp. Prințul a reușit să creeze panică

Încă de mici, Prinții Harry și William au avut alături gărzi de corp. Securitatea lor,  ca de altfel a oricărui membru al Familiei Regale Britanice, a fost tot timpul foarte importantă. Asta o știau și ei foarte bine. Cu toate astea, Harry, prințul rebel, a reușit, de-a lungul timpului, să le creeze ceva emoții gărzilor de corp.

Katie Nicholl, autoarea biografiei regale “William și Harry” (“William et Harry, Behind the Palace Walls”) povestește cum, pe vremea când Harry avea doar opt ani, era obligat să poarte, asemeni fratelui său, un dispozitiv GPS prin care putea fi localizat oricând de garda de corp. Inevitabilul s-a produs, iar micul prinț a pierdut respectivul dispozitiv.

Prințul Harry le-a dat serioase bătăi de cap bodyguarzilor

Acest lucru a creat un haos total, iar securitatea a intrat în alertă: “William și Harry primiseră aceste dispozitive pe care să le poarte non-stop astfel încât gărzile de corp să-i poată localiza și găsi atunci când nu erau cu ei. A fost un haos total atunci când harry și-a pierdut GPS-ul“, povestește autoarea în carte.

La scurt timp – timp care, totuși, a părut o eternitate, bodyguarzii au reușit să localizeze dispozitivul… ascuns sub o mulțime de haine puse în coșul de rufe.
La 17 ani, Prințul Harry a avut voie să renunțe la acest dispozitiv, dar a rămas în continuare unul dintre cei mai protejați membri ai Familiei Regale Britanice. Harry este, până în ziua de azi, urmărit 24 de ore din 24 de gărzile de corp, lucru nu foarte bine tolerat de actuala lui soție, căreia această supraveghere continuă i se părea mult prea restrictivă. Căci Meghan Markle, deși s-a bucurat de celebritate, a avut libertatea de a face întotdeauna ce a dorit și de a circula liber. Libertatea pe care, se pare, a apreciat-o enorm și nu și-ar fi vrut-o îngrădită.

Meghan Markle se simte constrânsă de prezența gărzilor de corp. Ea vrea să rămână “o persoană din popor”

Conform www.thesun.co.uk, încă de pe vremea în care erau doar logodiți, Harry a început să-i caute lui Meghan o gardă de corp de sex feminin, așa cum avea și Kate Middleton. Era necesar ca aceasta să fie femeie întrucât trebuia să-i devină foarte apropiată lui Meghan, să-i cunoască unele secrete și să-i fie confidentă. În cele din urmă, Casa Regală a găsit bodyguardul potrivit pentru fosta actriță americană, însă a refuzat să-i dezvăluie identitatea. Nu s-a știut despre ea decât că este blondă, înaltă și are funcție de inspector.
În timpul turneului întreprins în Fiji de Ducii de Sussex, Meghan a mers neînsoțită de Harry să viziteze o piață din Suva, capitala insulelor Fiji. Din cauza mulțimii care au asaltat-o, garda de corp a luat decizia de a o extrage de la acel eveniment din 'motive de securitate'. Palatul Kensington a confirmat că 'abordarea mulțimii' a fost cauza pentru care Ducesa a trebuit să părăsească acel loc la doar 8 minute după ce ajunsese acolo. A fost momentul în care femeia blondă a atras atenția presei.
Cu toate acestea, garda de corp a lui Meghan Markle a demisionat după șase luni. Conform www.dailymail.co.uk, surse apropiate cuplului regal spun că, deși femeia nu a avut conflicte cu Ducesa, ar fi luat această decizie deoarece devenise greu pentru ea și pentru echipa de agenți de protecție pe care îi coordona să asigure securitatea soției Prințului Harry. Și asta deoarece Meghan vrea să-și păstreze imaginea „unei persoane din popor' și să facă băi de mulțime.
Citeste si
Surse foto: capturi YouTube, northfoto
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete