Și-a adus angajații la disperare? Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat

și-a adus angajații la disperare

Bodyguardul ducesei Meghan Markle si-a dat demisia

Demisiile se țin lanț în Casa Regală a Marii Britanii. Meghan Markle și-a adus angajații la disperare.

După ce în mai puțin de an, familia regală a pierdut trei oameni de bază. De data aceasta, bodyguardul lui Meghan Markle și-a dat demisia.

Și-a adus angajații la disperare? Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat

Garda de corp a Ducesei de Sussex, ofițer de poliţie, şi-a dat demisia din Scotland Yard şi a renunţat la postul de şef al echipei de pază a Ducilor de Sussex.

Potrivit tabloidelor din Marea Britanie, agenta de securitate a cedat din cauza comportamentului dificil al lui Meghan Markle.

Meghan își dorește să fie privită ca fiind „normală'

„Spre deosebire de cineva care a crescut în familia regală și este obișnuit să aibă protecție încă din copilărie, poate fi un lucru constrângător. Totuși, chiar dacă Meghan a fost o actriță faimoasă, putea să facă tot ce dorea și să se distreze fără probleme', a declarat o sursă pentru Sunday Times.

Numele polițistei nu a fost făcut public. Agenta a păzit-o pe Meghan Markle în timpul vizitei din Fiji, în octombrie 2018.

Meghan Markle are o atitudine agresivă față de angajații Casei Regale

De-a lungul timpului, regina Elizabeth l-a avertizat pe prinţul Harry că Meghan are o atitudine dificilă și că ar trebui să-și controleze atitudinea faţă de angajaţi şi să respecte protocolul de familie'.

 

Iulia Sandu

Foto; hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete