HAPPY baby DAY, 6 martie

HAPPY baby DAY, 6 martie

Diana Munteanu Niculescu, moderator al emisiunii „Conferinţa de presă“ (Antena 2), ne-a povestit de ce a optat pentru recoltarea de celule stem la naşterea băieţelului ei, David, şi cum a ales Cord Blood Center.

Cu toţii am fost impresionaţi de cazul lui Alex, un băieţel care s-a născut sănătos, însă la 11 luni, înecându-se cu mâncare, a suferit un stop respirator, care a dus la instalarea paraliziei cerebrale.

Cu ajutorul Cord Blood Center, Alex se află zilele acestea în Statele Unite, unde i se face un transplant cu celule stem (recoltate la naştererea sa), ceea ce poate înseamna o nouă şansă de recuperare.

De la specialiştii ARPAC am aflat despre campania „ABC-ul animalelor de companie“, desfăşurată în şcoli, şi cum apariţia unui animal în familie contribuie, în funcţie de vârsta copilului, la creşterea responsabilizării acestuia, dar şi a autonomiei.

Toţi participanţii au primit la final cadouri şi taloane de reduceri oferite special pentru HAPPY baby DAY de către magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun şi valabile până la ora 15.

CONCURS: Castiga un IPad mini numai pentru tine! Vezi cum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri