Gulas

Homepage  / G

Ceea ce numim noi gulas, exista in Ungaria sub o alta denumire.

Gulasul pe care il stim noi este o tocanita cu carne de vita, de regula, taiata bucatele. Ingredientul-cheie este boiaua de ardei care se realizeaza din ardei rosii, urcati si macinati, apoi afumati. Boiaua se presara peste carne, inainte de rumenirea ei.

Mancarea se gateste asa cum se pregatesc toate tocanitele: se lasa sa fiarba la foc mic, cu ceapa, usturoi si supa de carne, pana se fragezeste carnea. Unele retete includ si galustele, pe care le fierbi in aceeasi cratita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din G