Sezonul 2 VLAD, din 9 septembrie la Pro TV

VLAD revine din 9 septembrie, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV! Dinamica personajelor crește semnificativ, apar personaje noi și fiecare situație devine și mai complicată.

Pericolul stă la orice pas, iar Vlad este pregătit să își ducă planul răzbunării până la final. Sezonul 2 vine cu mai multă dramă și mai multă acțiune, iar dragostea se intensifică.

Povestea triunghiului amoros în care este implicat Vlad continuă, iar apariția Deliei și a Iuliei îl pun pe acesta într-o poziție nouă, cea de protector.

Sezonul 2 VLAD, din 9 septembrie, de la 20:30, numai la PRO TV!

El nu mai urmărește doar răzbunarea lui, ci și a lui Cezar și a Deliei. Povestea ia turnuri diferite și va pune personajele în fața unor situații limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viață și de moarte.

„Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste și răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede.

Mă bucur că VLAD se întoarce cu sezonul 2 și sunt nerăbdător să văd reacțiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acțiune, mai multă dragoste, mai mult suspans.

Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade.

Ne bucurăm nespus că sezonul 2 vine cu noutăți în distribuția noastră, cum ar fi Elvira Deatcu și Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad.

De asemenea, Anghel Damian, care a trecut și la masa de scris și este scenarist în noul sezon”,  declară Jesus del Cerro, regizorul VLAD.

Primul sezon a fost doar începutul, iar povestea continuă cu planuri de dragoste și răzbunare, cu dramă, trădări, foarte multă acțiune și situații neprevăzute.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Citește și: 

Seredinschi, Juno, Feihong Basigu, cântăreața Bibi și Azaleea Niculae joacă rolul elevilor din serialul Profu’!

Oana Andoni se pregătește să devină mamă pentru a doua oară! Ce va avea, o fiică sau un fiu?

Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou în Bali după nouă ani, dar acum alături de cei doi copii! Ce a povestit vedeta TV despre vacanța în patru?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete