Giulia Anghelescu are probleme cu fiul și cu fiica ei. Antonia își bate frățiorul când artista nu e atentă

În timp ce mulți copii abia așteaptă să le dăruiască părinții o soră sau un frate, Antonia, fiica Giuliei Anghelescu, este puțin cam dură cu frățiorul ei mai mic.

Giulia Anghelescu are probleme cu fiul și cu fiica ei. Antonia își bate frățiorul când artista nu e atentă

Cântăreața a mărturisit că, atunci când sunt singuri, Mikael și Antonia au mici neînțelegeri. „Spune că a căzut singur, că s-a lovit singur.

Ia uite cum are o palmă pe față – tot singur! Antonia nu a fost niciodată extrem de drăgăstoasă cu frățiorul ei.

El este, în schimb, exagerat de afectuos cu ea. O iubește enorm. Și ea îl iubește foarte mult, în felul ei, dar n-o arată”, a povestit Giulia despre copiii ei pentru Libertatea.

Acum în vârstă de 7 ani, Antonia s-a transformat într-o domnișoară care are cu totul alte preocupări față de frățiorul ei de numai 4 ani.

„Nu mai țin pasul cu fiică-mea, care, de exemplu, este maestră pe aplicația Tik-Tok. Eu nu am talent, am cont, dar nu pot.

Efectiv mă învață copilul cum să montez videouri pentru Tik-Tok. Vlog nu are. Am invitat-o pe vlogul meu.

I-am zis că, deocamdată, este de ajuns și că va trebui să mai aștepte până să aibă un cont pe platformele de social-media”, a completat Giulia.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează un cuplu de aproximativ 15 ani și sunt părinții a doi copii.

Cu un an în urmă, invitată în emisiunea TV a lui Cătălin Măruță, artista a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală.

Giulia a mărturisit că, timp de un an și jumătate, ea și Vlad au fost despărțiți, dar nu a dorit să facă acest lucru public.

„Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum trebuia.

Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii. (..) Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă.

Da, erau două tabere, ai mei, ai lui, parcă era război. (…). Cred că toate lucrurile pe care le avem în viață, le avem cu un scop, pentru că suntem pregătiți. (…)

Eu nu am regrete și nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir.

Cred că, dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el”, a povestit Giulia, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Citește și: 

Diana Dumitrescu, enervată de întrebările despre sarcină și naștere. Actrița a reacționat: Vă rog frumos, nu mă mai întrebați

Iuliana Tudor, apariție de senzație pe scena Cerbului de Aur. Vedeta TVR a purtat 3 ținute spectaculoase, semnate de un celebru designer român

Prima declarație a lui Adrian Titieni după ce s-a aflat că fosta lui soție și actorul Alexandru Papadopol formează un cuplu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete