Iuliana Tudor, apariție de senzație pe scena Cerbului de Aur. Vedeta TVR a purtat 3 ținute spectaculoase, semnate de un celebru designer român

Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de aur 2019

Seară de gală în ultima zi a Festivalului Internațional Cerbul de Aur. Piața Sfatului din Brașov a fost arhiplină la spectacolul Lume, lume, soro lume, pregătit de Televiziunea Română, în încheierea ediției 2019 a festivalului.

Nume de top din industria muzicală românească au urcat pe scenă și au adus în fața publicului momente inedite de muzică lăutărească veche, folclor reinterpretat, dar și folclor autentic, în cea de-a treia parte.

Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de aur 2019

Cele trei rochii cu care Iuliana Tudor a apărut pe scena Cerbului de Aur din acest an poartă semnătura designerului Rhea Costa. Dacă în prima parte, vedeta a purtat o rochie fucsia vaporoasă, care a dat o notă de eleganță deschiderii
spectacolului, în cea de a doua parte a îmbinat modernul cu tradiționalul, purtând o frumoasă ie albastră stilizată cu pantaloni de piele.

Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de aur 2019

În cea de-a treia parte, creatorul vestimentar Rhea Costa a propus o cămașă lungă albă din bumbac, brodată manual, la mâneci.

Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de aur 2019

Mulțumesc tuturor românilor care ne-au urmărit aseară, într-un număr impresionant, cifrele de audiență au fost remarcabile. Mulțumesc echipei cu care am lucrat de mai bine de trei luni pentru a construi un spectacol care s-a adresat tuturor generațiilor. Felicitări artiștilor, orchestrei și Televiziunii Române“, declară Iuliana Tudor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete