Prima declarație a lui Adrian Titieni după ce s-a aflat că fosta lui soție și actorul Alexandru Papadopol formează un cuplu

Actorul Adrian Titieni a făcut prima declarație după ce, din presă, s-a aflat că fosta lui soție, actrița Adriana Titieni, are o relație cu Alexandru Papadopol, fostul partener de viață al actriței Ioana Ginghină.

Prima declarație a lui Adrian Titieni după ce s-a aflat că fosta lui soție și actorul Alexandru Papadopol formează un cuplu

„N-am ce să comentez. Suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni.

Le doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Titieni pentru Spynews, citat de Libertatea.

Alexandru Papadopol și Adrian Titieni joacă împreună de trei ani în piesa de teatru O spovedanie.

Următoarea reprezentație este programată în septembrie, însă ar putea suferi modificări în ceea ce privește distribuția.

Anterior acestei declarații, o sursă declarase pentru publicația Click!: „Adi este distrus. Nu se gândea nicio clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul alături de care joacă în aceeaşi piesă de trei ani.

Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz.

Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat.”

Legat de piesa în care erau colegi, aceeași sursă mărturisea: „Adrian nu vrea să stea faţă în faţă sau pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult.

Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”. Până în prezent, Adriana și Alexandru nu au comentat pe marginea acestui subiect.

Ce reacție a avut Ioana Ginghină, fosta parteneră de viață a actorului Alexandru Papadopol?

Întrebată ce părere are despre imaginile video apărute în presă cu fostul ei soț, Ioana Ginghină a declarat:

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva.

Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală.

Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă”, a mai declarat actrița.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au încheiat, la sfârșitul lunii iulie, un mariaj de 12 ani. Cuplul are împreună o fiica, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Foto: Facebook

Citește și:

Adriana Titieni și Alexandru Papadopol au mai format un cuplu și în trecut?

Declarațiile artistei Oana Radu despre starea de sănătate a iubitului ei după ce a fost incendiat în scara blocului de un vecin

Laura Cosoi, dezvăluiri despre lupta împotriva depresiei: Îmi spuneam că voi muri…

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete