Smiley, declarații emoționante despre fiica sa: „Era ceva care îmi…”

Smiley, declarații emoționante despre fiica sa: „Era ceva care îmi…”

Momentul sosirii unui copil pe lume reprezintă un restart la viață. Tot ceea ce credeai că e frumos până atunci capătă alt sens, iar micuțul suflet plăpând îți oferă răspunsuri la multe întrebări, deși nu știe să se exprime în cuvinte.

Acest lucru s-a întâmplat și în viața lui Smiley și a Ginei Pistol de când au devenit părinți. Cei doi se bucură de fiecare clipă alături de Josephine Ana Maria și sunt fascinați de toate gesturile instinctuale ale micuței.

Smiley a povestit, de curând, cum i s-a schimbat viața în urmă cu aproape o lună și cum toate deciziile sale sunt luate în funcție de ceea ce are acasă. Vizibil emoționat și parcă într-o stare continuă de visare, artistul a povestit cum a fost prima întâlnire cu fiica sa și cum s-a simțit când a luat-o prima oară în brațe.

„Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine. Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată.

Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte', a mărturisit Smiley.

Gina Pistol, proaspăta mămică și primele impresii

La câteva zile după ce au ajuns acasă, Gina a făcut primele declarații despre noul său rol, dar și despre perioada de acomodare cu micuța lor fetiță mult așteptată. Într-o postare pe Instagram, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite’ le-a mărturisit fanilor că nu a avut timp să intre pe rețelele de socializare, fiind foarte ocupată în cea mai mare parte a timpului.

„Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele.

Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…', a povestit Gina Pistol fanilor săi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete