Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea angajaților palatului Kensington?

Din momentul în care a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a stârnit o mulțime de controverse. Mai mulți angajați au demisionat, existând zvonuri potrivit cărora comportamentul ducesei de Sussex ar fi declanșat acest val de plecări, au apărut informații despre conflictele cu Kate Middleton și prințul William, iar Meghan Markle a primit mai multe porecle din partea angajaților.

Cu toate că este tot timpul zâmbitoare și amabilă atunci când apare în public, apropiații familiei regale britanice spun că Meghan Markle este complet diferită în realitate. După ce a fost numită “Ducesa dificilă”, angajații palatului Kensington i-au pus acum o nouă poreclă, iar totul are legătură cu comportamentul pe care ducesa de Sussex îl are în relația cu cei din jur.

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea angajaților palatului Kensington?

Angajații palatului Kensington folosesc un joc de cuvinte pentru a o descrie pe Meghan Markle, aceasta fiind cea mai nouă poreclă a ducesei de Sussex. Mai exact, angajații folosesc formularea “me gain”, care în traducere înseamnă “eu câștig”, susțin cei de la Tatler, potrivit thesun.co.uk. Porecla a fost aleasă de angajați ținând cont de faptul că Meghan Markle are o personalitate puternică și își dorește să se impună în fața celorlalți.

Cu toate că Palatul Kensington nu a confirmat informațiile referitoare la conflictele pe care Meghan Markle le-ar avea cu angajații ei, au existat voci care au susținut că ducesa de Sussex este exigentă, are standarde foarte înalte și este foarte strictă atunci când vine vorba despre reguli. Se pare că Meghan Markle are un program foarte bine stabilit și că de multe ori, angajații sunt nevoiți să îndeplinească diferite sarcini chiar și la ora 5 dimineața.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mick Jagger va fi operat la inimă. Ce probleme de sănătate are solistul trupei The Rolling Stones?

Natalia Oreiro a oprit timpul în loc: arată ca acum 20 de ani

Cum arăta Oana Roman la 20 de ani: Nu stiu cum a trecut timpul…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete