Ghici cine este vedeta din fotografie! Este o celebră prezentatoare TV

Simona Gherghe (42 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră.

Nu cu mult timp în urmă, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Femeii (8 Martie), jurnalista a publicat o fotografie cu ea din copilărie, imagine în care este surprinsă în brațele mamei sale.

„La mulți ani, MAMA! Avem sute de fotografii împreună, dar am ales-o pe aceasta. În brațele tale. Te iubim!”, a scris vedeta atunci.

Simona Gherghe și soțul ei au aniversat 3 ani de căsnicie

Simona și soțul ei Răzvan Săndulescu s-au căsătorit civil în timp ce prezentatoarea de televiziune era însărcinată în opt luni. Pe 29 aprilie 2020, perechea a aniversat 3 ani de căsnicie.

„29 aprilie 2017! Trei ani de atunci! La mulți ani, Răzvan Săndulescu! #Familie #IubireȘiMariaj #TreiAni”, a scris jurnalista, pe contul personal de Instagram.

„Ne-am luat de mână și ne-am dus la starea civilă. Mă numesc Simona Săndulescu. Am luat numele lui.

A fost o căsătorie intimă. Eu nu sunt foarte mobilă zilele astea. Am lăcrimat puțin. A fost un moment cu totul și cu totul special”, a spus Simona Gherghe, la momentul acela, pentru Antena 1.

Nașii perechii au fost jurnaliștii Ionela Năstase și Vlad Petreanu. O lună mai târziu, în mai 2017, Simona a dat naștere primului copil al perechii, o fiică, Ana Georgiana (2 ani și 11 luni). Cuplul s-a căsătorit religios un an mai târziu, în iulie 2018.

Simona a confirmat în data de 29 noiembrie 2018 că este însărcinată cu cel de-al doilea copil și pe 10 mai 2019 a născut un băiețel, Vlad Ioan (11 luni).

Foto: Instagram

Citește și: 

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger este însărcinată cu primul ei copil. Iată ce am aflat despre relația lui Katherine cu actorul Chris Pratt

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete