Geta Voinea, unul dintre cei mai cunoscuți hair styliști de la noi, a făcut declarații neașteptate: „De multe ori, oamenii m-au dezamăgit”

Geta Voinea este o femeie de afaceri de succes, dar și mama unei fete de 18 ani. Hair stylistul a fost invitat în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste', de la Antena 1, unde a împărtășit povestea ei de viață pe care foarte puțini oameni o știu.

Geta Voinea e toată un zâmbet, asta deși viața ei nu a fost una tocmai ușoară, fiind o femeie care a trecut prin două divorțuri. S-a căsătorit prima dată cu Sorin Voinea, atunci când avea vârsta de 24 de ani, în 1988. După acest divorț, Geta a decis să păstreze numele, pentru că a considerat că îi poartă noroc.

Geta Voinea a făcut declarații neașteptate despre viața sa amoroasă

După o perioadă, s-a căsătorit cu Lucian Miess, un om de afaceri care deținea un lanț de saloane de coafură. A rămas însărcinată în noaptea nunții și au împreună o fată superbă pe nume Ann-Christine Nicole Miess. Însă, în urmă cu zece ani, a divorțat pentru a doua oară.

„De cele mai multe ori oamenii m-au dezamăgit. Nu au înţeles că ‘a fi unit este foarte important şi că numai aşa poţi muta munţii din loc. Am avut şi eşecuri… familiale. Dar poate că a fost mai bine aşa. Dacă nu divorţam atunci, poate că acum nu ajungeam ceea ce sunt. Odată cu trecerea timpului aş vrea să încerc să aflu care-mi sunt priorităţile în viaţă. Să mă pun eu în faţă şi pe alţii la urmă. Să învăţ să spun nu,' a mărturisit Geta Voinea care este convinsă că micuții care provin din părinți despărțiți cresc mult mai puternici, asta deși fiica ei frânge inima de fiecare dată când îi spune că și-ar dori să fie din nou o familie unită.

Foto: Antena 1

Citește și:

Cindy Crawford, secretul unei siluete perfecte la 52 de ani. Ce dietă urmează și care sunt trucurile care o ajută să se mențină în formă?

Cristina Spătar, dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care era căsătorită: „Am făcut nouă fertilizări in vitro'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete