Gesturi simple care au salvat milioane de vieti

Tetanosul maternal si neonatal ameninta in continuare viata a 170 de milioane de mame si copii din toata lumea.

Pampers, UNICEF

Campania „1 pachet = 1 vaccin” poate salva aceste vieti cu ajutorul parintilor din toata lumea, parinti la fel ca tine. De altfel, campania s-a nascut tocmai din dorinta de a le da acestor parinti sansa de a contribui, printr-un gest cat se poate de simplu, la eliminarea tetanosului din tarile mai putin dezvoltate. Astfel, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele Pampers® cumparat, Pampers® doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos.

Anul acesta, campania „1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la a treia editie in Romania. Pampers® si UNICEF lanseaza un nou apel catre tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal si maternal si a contribui la salvarea vietilor mamicilor si copiilor din zonele defavorizate.

Pampers® multumeste mamicilor pentru ajutorul pe care l-au dat pana acum in campanie. Astfel Pampers va dona si anul acesta maternitatilor mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune inca din primele clipe de viata. De data aceasta insa, mamicile sunt cele care vor decide cele patru orase castigatoare.

Incepand cu luna Ianuarie, pagina de Facebook “Lumea mamicilor” va fi locul in care mamicile vor avea posibilitatea sa sustineti campania globala “1 pachet = 1 vaccin”, participand la mozaicul Pampers UNICEF si in acelasi timp, sa sustina maternitatea din orasul pe care il doresc adunand cat mai multe voturi. Mamicile sunt cele care vor decide cele patru orase castigatoare.

Astfel pagina de Facebook „Lumea mamicilor” va fi locul in care mamele vor avea posibilitatea sa sustina campania globala „1 pachet = 1 vaccin”, participand la mozaicul Pampers UNICEF si, in acelasi timp, sa sustina maternitatea din orasul pe care il doresc, adunand cat mai multe voturi pentru orasul lor.

Pampers, UNICEF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri