Gestul romantic făcut de un bărbat de 77 de ani. Cum arată felicitarea pe care i-a trimis-o soției timp de 39 de Valentine’s day?

Dragostea nu are vârstă, iar gesturile romantice nu trebuie să lipsească din viața de cuplu, chiar dacă relația nu mai este chiar la început. Atenția la detalii și gesturile tandre fac ca orice poveste de iubire să treacă testul timpului.

Un bărbat de 77 de ani a demonstrat că romantismul nu se pierde pe măsură ce anii trec. Ken Myers a sărbătorit în fiecare an ziua de Valentine’s day alături de soția sa și timp de 39 de ani, acesta i-a dăruit celei mai importante femei din viața sa un cadou simbolic, dar care a avut de fiecare dată același impact.

Cum arată felicitarea pe care Ken Myers i-a trimis-o soției timp de 39 de Valentine’s day?

Felicitarea pe care i-a trimis-o în fiecare an soției a fost gândită chiar de el, bărbatul lucrând în anii ’70 într-o companie care realiza astfel de materiale. Pe felicitarea care a devenit deja o tradiție în familia lor, Ken Myers a pus un desen cu doi copii, în care băiețelul îi oferă fetiței inima sa, legată de o praștie. În dreptul desenului, bărbatul a scris: “La mulţi ani de Sfântul Valentin soţiei mele”, potrivit metro.co.uk.

Timp de 39 de ani, Ken Myers i-a trimis soției aceeași felicitare, dar pentru că fiecare aniversare trebuia să fie una cu totul specială, bărbatul a scris câte un mesaj romantic pe fiecare dintre ele. Soția sa a colecționat toate felicitările primite și a considerat gestul ca fiind unul plin de romantism.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată felicitarea pe care bărbatul i-a trimis-o soției timp de 39 de ani de Valentine’s day.

Foto: metro.co.uk

Citește și:

Înainte să moară, o femeie a avut o singură dorință. I-a cerut soțului să ude zilnic florile, iar bărbatul a realizat abia peste ani adevăratul motiv

Au fost împreună în tinerețe, iar după 75 de ani s-au reîntâlnit. Ce s-a întâmplat după este demn de scenariul unui roman de dragoste

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie de 102 ani. Acesta este alimentul care a ajutat-o să se ferească de boli

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate