Gestul impresionant pe care această femeie l-a făcut atunci când a aflat că mama ei are cancer: “Într-o zi am primit un telefon și…”

Gestul impresionant pe care această femeie l-a făcut atunci când a aflat că mama ei are cancer

Atunci când a aflat că mama ei are cancer, această femeie a făcut un gest impresionant și prin care acum reușește să ajute și alte persoane care trec printr-o traumă asemănătoare. Lumea ei a fost dată peste cap când medicii i-au pus mamei ei diagnosticul, dar a reușit să își păstreze calmul și să se bucure de timpul rămas alături de ea.

Elma van Vliet avea 28 de ani când mama ei s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. Doctorii i-au spus femeii ca boala este într-un stadiu avansat și că nu va mai avea prea mult timp de trăit.

“Am trăit această viață foarte ocupată, am avut o mașină și toate lucrurile despre care credeam că sunt importante. După care, într-o zi, am primit un telefon și mama mi-a spus că are vești proaste pentru mine și că este foarte bolnavă.”, a povestit Elma van Vliet, potrivit mirror.co.uk.

Gestul impresionant pe care această femeie l-a făcut atunci când a aflat că mama ei are cancer

După ce a trecut peste șocul acestei vești, Elma van Vliet a realizat că sunt o mulțime de lucruri pe care nu le știe despre mama ei și foarte multe întrebări la care încă nu a primit răspuns. Din acest motiv, femeia s-a gândit să scrie într-o carte toate întrebările ei și să o roage pe mama ei să răspundă. Mama tinerei a fost foarte încântată să facă acest lucru, iar în momentul în care i-a înapoiat cartea, aceasta era plină de amintiri, fraze emoționante și fotografii de colecție.

“Este cel mai prețios lucru pe care îl am. A fost modul meu de a-i spune cât de mult o iubesc, pentru că nu i-am spus suficient de des că ea a însemnat lumea pentru mine. Iubesc scrisul ei de mână. Cartea nu a fost organizată, au fost pagini peste care a sărit și le-a lăsat goale, dar este ceva special în legătură cu această carte. Am construit o conexiune diferită de cea pe care am avut-o înainte și am discutat despre subiecte pe care nu le-am abordat niciodată.”, a mărturisit Elma van Vliet.

Acum, de fiecare dată când răsfoiește paginile cărții, Elma van Vliet se emoționează, plânge, mai ales că prin intermediul acesteia a reușit să afle lucruri despre mama ei pe care altfel nu le-ar fi descoperit niciodată.

Pentru că a văzut ce impact a avut asupra ei această carte, Elma van Vliet a decis să contacteze o editură și să publice o carte cu întrebări și loc liber pentru răspunsuri, iar aceasta a fost un real succes. Femeia a renunțat la jobul ei pentru a se ocupa de această activitate, plănuind să lanseze și o carte dedicată taților și bunicilor.

Foto: facebook

Citește și:

O dietă de trei săptămâni aproape că i-a distrus viața. O femeie a ajuns la spital cu leziuni la nivelul creierului după ce a urmat un regim strict

A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, dar apoi s-a întâmplat un miracol: Îmi planificam înmormântarea, iar acum îmi planific restul vieții'

După ani în care s-a chinuit să devină mamă, o femeie a observat că abdomenul ei a început să se mărească. Ce a descoperit după i-a schimbat întreaga viață

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate