Gestul impresionant pe care această femeie l-a făcut atunci când a aflat că mama ei are cancer: “Într-o zi am primit un telefon și…”

Atunci când a aflat că mama ei are cancer, această femeie a făcut un gest impresionant și prin care acum reușește să ajute și alte persoane care trec printr-o traumă asemănătoare. Lumea ei a fost dată peste cap când medicii i-au pus mamei ei diagnosticul, dar a reușit să își păstreze calmul și să se bucure de timpul rămas alături de ea.

Elma van Vliet avea 28 de ani când mama ei s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. Doctorii i-au spus femeii ca boala este într-un stadiu avansat și că nu va mai avea prea mult timp de trăit.

“Am trăit această viață foarte ocupată, am avut o mașină și toate lucrurile despre care credeam că sunt importante. După care, într-o zi, am primit un telefon și mama mi-a spus că are vești proaste pentru mine și că este foarte bolnavă.”, a povestit Elma van Vliet, potrivit mirror.co.uk.

Gestul impresionant pe care această femeie l-a făcut atunci când a aflat că mama ei are cancer

După ce a trecut peste șocul acestei vești, Elma van Vliet a realizat că sunt o mulțime de lucruri pe care nu le știe despre mama ei și foarte multe întrebări la care încă nu a primit răspuns. Din acest motiv, femeia s-a gândit să scrie într-o carte toate întrebările ei și să o roage pe mama ei să răspundă. Mama tinerei a fost foarte încântată să facă acest lucru, iar în momentul în care i-a înapoiat cartea, aceasta era plină de amintiri, fraze emoționante și fotografii de colecție.

“Este cel mai prețios lucru pe care îl am. A fost modul meu de a-i spune cât de mult o iubesc, pentru că nu i-am spus suficient de des că ea a însemnat lumea pentru mine. Iubesc scrisul ei de mână. Cartea nu a fost organizată, au fost pagini peste care a sărit și le-a lăsat goale, dar este ceva special în legătură cu această carte. Am construit o conexiune diferită de cea pe care am avut-o înainte și am discutat despre subiecte pe care nu le-am abordat niciodată.”, a mărturisit Elma van Vliet.

Acum, de fiecare dată când răsfoiește paginile cărții, Elma van Vliet se emoționează, plânge, mai ales că prin intermediul acesteia a reușit să afle lucruri despre mama ei pe care altfel nu le-ar fi descoperit niciodată.

Pentru că a văzut ce impact a avut asupra ei această carte, Elma van Vliet a decis să contacteze o editură și să publice o carte cu întrebări și loc liber pentru răspunsuri, iar aceasta a fost un real succes. Femeia a renunțat la jobul ei pentru a se ocupa de această activitate, plănuind să lanseze și o carte dedicată taților și bunicilor.

Foto: facebook

Citește și:

O dietă de trei săptămâni aproape că i-a distrus viața. O femeie a ajuns la spital cu leziuni la nivelul creierului după ce a urmat un regim strict

A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, dar apoi s-a întâmplat un miracol: Îmi planificam înmormântarea, iar acum îmi planific restul vieții'

După ani în care s-a chinuit să devină mamă, o femeie a observat că abdomenul ei a început să se mărească. Ce a descoperit după i-a schimbat întreaga viață

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate