A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, dar apoi s-a întâmplat un miracol: “Îmi planificam înmormântarea, iar acum îmi planific restul vieții”

A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, dar apoi s-a întâmplat un miracol

Avea doar 19 ani atunci când a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin în stadiul 4, moment în care medicii i-au spus că mai are foarte puțin de trăit. A aflat că este grav bolnavă în luna iulie, iar în noiembrie a decis să oprească tratamentul, după care a trăit un adevărat miracol. 

Xsara Sanderson are acum 20 de ani și dacă în urmă cu ceva timp credea că viața ei este pe cale să se termine, acum își face planuri de viitor. După ce a oprit tratamentul, la scurt timp, radiografiile au arătat că la nivelul organismului nu mai existau tumori.

A fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, dar apoi s-a întâmplat un miracol

Tânăra a mers la medic după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme în doar două luni. În plus, durerile în piept, de gât, oboseala cronică și pleoapele căzute au făcut-o să ceară părerea unui specialist. La început a crezut că este vorba despre o simplă răceală, dar analizele au arătat că suferea de limfom Hodgkin în stadiul patru. Medicii au început chimioterapia, o parte din tumorile mici au dispărut, după care au decis să îi administreze tinerei un tratament mult mai puternic pentru a ține piept bolii. La scurt timp, Xsara Sanderson a început să se simtă foarte rău și a decis să oprească tratamentul, pregătindu-se pentru ce era mai rău.


Tânăra a început să își planifice înmormântarea, dorind ca mama ei să nu mai fie nevoită să se ocupe de aceste detalii. Oamenii au donat bani pentru înmormântarea tinerei, iar acum, după ce aceasta s-a vindecat de cancer, a decis ca cei care au dorit să o ajute să își primească banii înapoi.

“Îmi planificam înmormântarea, iar acum îmi planific restul vieții. Am dat vestea în mediul online și am simțit nevoia să îmi cer scuze celor care au donat bani pentru o înmormântare care nu va mai avea loc. Am vrut să le dau oamenilor șansa de a-și recupera banii, dar mulți dintre ei au spus că își doresc ca eu să fac ceva cu ei. Am decis să îi donez Unității pentru adolescenți și tineri adulți de la Castle Hill din Hull unde eu am fost tratată, dar fac si un curs intensiv de condus pentru a obține permisul de conducere.”, a mărturisit tânăra, potrivit thesun.co.uk.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This filter gives me life ft green hair

O postare distribuită de Xsara-jade Sanderson (@mynamesxsara) pe


Când i s-a spus că mai are câteva zile de trăit, Xsara Sanderson a cerut din nou să i se facă o radiografie, simțind că boala a dispărut. Rezultatul a fost cel așteptat, medicul confirmându-i că nu mai există tumori la nivelul organismului. Medicii nu își explică cum s-a întâmplat acest lucru, având în vedere că tratamentul suportat de tânără nu a fost suficient pentru a distruge celulele canceroase.

Acum, tânăra își propune să își găsească un loc de muncă și să își continue viața.

Foto: shutterstock.com, instagram

Citește și:

După ani în care s-a chinuit să devină mamă, o femeie a observat că abdomenul ei a început să se mărească. Ce a descoperit după i-a schimbat întreaga viață

Acest bărbat s-a vindecat de cancer de plămâni fără chimioterapie. I se mai dăduseră 6 luni, dar a trăit încă 30 de ani

A fost declarat mort, dar a înviat în drum spre morgă

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate