Gestul făcut de Moș Crăciun i-a determinat pe ofițerii din Germania să-l aresteze

Unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri distribuite în mediul online din ultimele zile îl scoate în evidență pe Moș Crăciun. Din nefericire, acesta nu împărțea cadouri copiilor, ci era arestat de polițiști dintr-o piață de Crăciun din Stralsund, Germania.

Inițial, imaginile au fost descrise incorect. Moș Crăciun ar fi fost arestat că nu purta mască facială, iar acest lucru a provocat furie în rândul unor utilizatori de pe Twitter.

„Motivul principal pentru care l-au arestat pe Moş Crăciun nu este legat de faptul că el nu poartă mască, ci pentru a te demoraliza. În acest caz, să-i demoralizeze pe copiii tăi', a scris un utilizator pe Twitter, comentând versiunea videoclipului care a înregistrat peste 700.000 de vizualizări în momentul publicării.

Ulterior, s-a aflat că bărbatul deghizat în costum de Moș Crăciun poartă un semn parțial vizibil pe care scrie „2G', o referire la restricțiile pandemiei din Germania. Într-o declarație din 14 decembrie, Departamentul de Poliție din Stralsund a declarat că Moș Crăciun se numără printre cele 65 de persoane care s-au adunat pentru a protesta în piața orașului împotriva măsurilor COVID-19.

„Nu era angajat ca Moș Crăciun la piața de Crăciun de acolo', a declarat un reprezentant al poliției, scrie Reuters.

Imaginile care circulă online îl arată pe bărbatul în costum de Moș Crăciun fiind însoțit de ofițeri la mașina de patrulare pentru a-i stabili identitatea, după ce a refuzat să-și dea numele.

Potrivit Departamentului de Poliție Stralsund, bărbatul a fost eliberat aproximativ o oră mai târziu, după ce i-a fost confirmată identitatea. Poliția a adăugat că bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost suspectat în trecut de alte infracțiuni legate de protestele anterioare împotriva măsurilor de protecție anti-coronavirus.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri