Gestul făcut de Mihai Bendeac pentru Mira. Iată ce i-a trimis actorul cântăreței aflate în carantină: „Îi mulțumesc din inima asta mică”

Mihai Bendeac este fascinat de Mira, iar acest lucru nu mai reprezintă nici un secret pentru nimeni. Cântăreața pare a fi femeia ideală pentru celebrul actor, iar el încearcă în diferite moduri să o cucerească. Recent, acesta a apelat la bunica lui pentru a intra în grațiile tinerei artiste.

Mira este una dintre tinerele cântărețe din România care a surprins plăcut datorită vocii sale calde și a talentului ei. Mai mult decât atât, cu frumusețea sa l-a cucerit și pe Mihai Bendeac care a declarat în nenumărate rânduri că întrunește toate calitățile femeii ideale pentru el. Deși Mira pare să-i fi refuzat avansurile subtile, Mihai Bendeac nu renunță și pentru a-i veni în ajutor, având în vedere că tânăra este în carantină, acesta i-a trimis un pachet cu mâncăruri pregătite chiar de bunica lui.

Întreaga surpriză a fost dezvăluită chiar de Mira pe rețelele de socializare când le-a arătat fanilor săi ce se afla în pachetul lăsat la ușă.

„Nu o să vă vină să credeți…am primit pachet de la bunica lui Mihai Bendeac. Oficial, Mihai îți găsesc fată, eu nu, dar na…Aici o să scriu o poezie despre tine, promit! Să vă prezint meniul avem negresă, musaca, doamne cum arată!

MiraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Am ciorbiță și aici mâncare de mazăre. Să ne înțelegem, mâncarea de mazăre este una printre preferatele mele, n-am vorbit, nu i-am spus deci Universul a complotat. Mihai deci video-ul ăsta trebuie să îl arăți lui mamaie, să vadă fata pentru care a făcut mâncare și să-i zici că pun cele mai bune gânduri, la Arsenie mă duc pentru ea! Îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta, că s-a gândit la mine și că s-a obosit ea să-mi gătească', a spus Mira pe Instagram.

Foto: Instagram, Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete