Alexia Eram, adevărul despre ce a simțit atunci când iubitul ei a sărutat-o pe Mira: „Iubitul meu, cât și Mira, sunt…”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Deși au avut numeroase obstacole de-a lungul anilor, povestea lor de dragoste a devenit și mai puternică. În această vară amândoi au fost implicați în numeroase proiecte și la un moment dat chiar s-a zvonit că cei doi nu ar mai fi împreună.

Aceste zvonuri au apărut în urma unor evenimente pe care le-au petrecut separat, iar ultima colaborare a lui Mario Fresh cu Mira a pus paie pe foc. Cei doi au filmat un videoclip în care erau protagoniștii principali și s-au sărutat. Ei bine, totul a fost o regie, însă fanii au asaltat-o pe Alexia Eram cu întrebări despre cum s-a simțit în acel moment.

Fiica Andreei Esca este extrem de activă pe rețelele de socializare și menține legătura cu fanii săi, motiv pentru care a decis să spună adevărul din spatele acelui sărut.

„Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru. Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă', a spus Alexia Eram într-un vlog, pe Youtube.

Invitată într-un podcast, frumoasa șatenă de 21 de ani a mărturisit că se gândește să-și întemeieze o familie alături de Mario Fresh. Dincolo de planurile sale pe plan profesional, Alexia a mărturisit că vrea să devină mamă cât mai curând.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă', a spus fiica Andreei Esca.

Același lucru l-a declarat și Mario Fresh. El vrea să urmeze exemplu părinților săi care s-au căsătorit de tineri. 

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri', a declarat Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete