Will Smith, imagini adorabile cu mama sa în vârstă de 85 de ani: „Hai să dansăm până la…”

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a sărbătorit cea de-a 85-a aniversare a mamei sale, Caroline Bright, dansând împreună pe piesa „I Wanna Dance With Somebody' de Whitney Houston.

În clipul distribuit luni de actor pe pagina sa de Instagram, cei doi s-au ținut de mână în timp ce cântau refrenul cântecului. Duoul mamă-fiu a dansat și a pocnit din degete înainte ca octogenara să ofere o rotire lină pentru a finaliza momentul special.

„85 de azi! La mulți ani, mamă-mamă. Hai să dansăm până la 100', a scris Will Smith în dreptul videoclipului.

Celebrul actor a scris în cartea sa „Will', care a fost lansată în noiembrie 2021, o poveste jenantă din anii adolescenței în care era implicată mama lui și iubita lui de atunci, Melanie Parker, dezvăluind că Bright i-a surprins întreținând relații amoroase în bucătărie când avea 16 ani. El și Parker au fost întrerupți de mama lui, care coborase să își facă o ceașcă de cafea.

Smith a scris că mama lui a apăsat întrerupătorul luminii, așa cum făcuse de zeci de mii de ori înainte. Dar de data aceasta, ochii ei s-au abătut asupra fiului ei cel mare și a iubitei lui.

„Ca adolescent, în afara rănilor fizice, nu te poți simți mai rău decât ca mama ta să te prindă pe tine și pe prietena ta în stil cățeluș pe podeaua ei din bucătărie', a mai zis celebrul actor.

Will-SmithSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Caroline Bright s-a retras rapid în dormitorul ei, iar Parker, care locuise cu Smith și familia lui după ce mama ei a intrat în închisoare, a plecat să locuiască cu mătușa ei.

Ca parte a aranjamentului lui Parker de a locui cu Smith, a trebuit să le promită părinților săi că cei doi nu vor face sex. Și-au încălcat regula la trei luni de când Parker a locuit acolo, a dezvăluit el.

„Încă nu sunt exact de ce am făcut ceea ce am făcut în acea noapte. Până în ziua de azi, nu am idee la ce mă gândeam. Dintre toate experiențele pe care le împărtășesc în această carte, acesta este momentul individual al comportamentului personal care are cel mai puțin sens pentru mine', a adăugat el.

Smith a râs de acest moment de Ziua Mamei pe Instagram anul trecut.

„La mulți ani de Ziua Mamei, mami! Și la mulți ani de Ziua Mamei tuturor mamelor lumii. Oh… și mamă, îmi pare rău pentru acea perioadă când eram în liceu și m-ai prins în bucătărie cu prietena mea. Dar, într-adevăr, ar fi trebuit să dormi', a scris el în timp ce îți îmbrățișa mama.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete