George Burcea s-a întors din America, după 3 luni departe de casă: „Am vrut foarte tare să văd copiii”

George Burcea s-a întors în România după trei luni petrecute în Statele Unite ale Americii alături de Viviana Sposub, iubita lui. Actorul a venit special să își vadă cele două fetițe, Ella și Clara.

George Burcea a plecat în America în noiembrie, atunci când a avut loc lansarea serialului fenomen în care joacă, Wednesday. Actorul și-a închiriat un apartament în New York, unde stă cu iubita lui. Recent, ei s-au întors în țară, pentru că George Burcea și-a dorit să își vadă cele două fetițe din căsnicia cu Andreea Bălan. Ella și Clara sunt foarte atașate de tatăl lor.

„Am vrut foarte tare să văd copiii', a declarat fostul soț al Andreei Bălan pentru impact.ro.

andreea-balan-si-george-burcea-alaturi-de-fetiteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

George Burcea se mândrește cu o carieră de succes, după ce a interpretat rolul lui Lurch, majordomul familiei Addams. Actorul a filmat în mai multe țări de-a lungul carierei sale.

„Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa.

Dar, pentru mine, cel mai important proiect, de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și de Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi.

Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor'.

George Burcea și-a văzut visul împlinit și speră să mai aibă proiecte atât de mari și în anii ce urmează. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat și-mi dă. Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR, abia după ce termina treaba la animale.

Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Toate se așază așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat', a declarat actorul pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete