George Burcea a prezentat-o pe Viviana Sposub bunicii lui. „Ți-ai găsit o fată după sufletul și inima ta”

Recent, în mediul online, George Burcea (32 de ani) a publicat o fotografie alături de iubita lui, asistenta TV Viviana Sposub (22 de ani). În imagine, actorul și vedeta de televiziune se află la bunica lui, în Botoșani.

George Burcea a prezentat-o pe Viviana Sposub bunicii lui. „Ți-ai găsit o fată după sufletul și inima ta”

„La bunica. ❤️ M-am întors în locul copilăriei. Mai mare și cu o ❤️ în plus, Viviana Sposub”, a scris George Burcea pe Instagram, în dreptul respectivei fotografii. „Ce frumoși sunteți!! Minunat!! Vă doresc să fiți fericiți și tot binele din lume!!!;

Ți-ai găsit o fată după sufletul și inima ta. 💗 Să fiți tot timpul așa simpli și frumoși! 😍😍😍; Superbi.. Fata asta știe să fie și simplă. Să nu uitați niciodată de unde ați plecat!; O poză cât o mie de cuvinte!

Multă fericire, înțelegere și realizări frumoase!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării. Totodată, urmăritorii actorului au scris „Casă de piatră” și „Pe când nunta?”, prezentarea Vivianei familiei lui reprezentând un pas important în relația lor.

În decembrie 2020, despre bunica lui, actorul spunea: „Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoți, 6 strănepoți și nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 … ca să-i țină umbră la bătrânețe. Te iubim mult. Cu toții ❤️”.

Ce părere are mama Vivianei despre George?

„Mama e fericită pentru că eu sunt fericită. Cu siguranță că îl apreciază foarte mult pe George”, spunea Viviana anul trecut. Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale competiției Ferma, unde și-au și început relația. Ulterior, George i-a cedat locul lui Vivianei, care urma să fie eliminată. „George este un om minunat!”, declara Viviana la sfârșitul anului trecut.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu”

„Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate!

Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector, m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de la Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi.

A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix așa a venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub în octombrie 2020, pentru VIVA!.

La începutul anului 2020, Andreea Bălan (36 de ani) și actorul au confirmat că s-au separat. Fosta pereche are împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În prezent, solista formează un cuplu cu Tiberiu Argint.

Foto: Instagram

Citește și:

Benny Adegbuyi nu se rușinează cu trecutul lui. Cu ce s-a ocupat celebrul luptător înainte să se apuce de sport: „Am fost și dulgher”

Simona Halep, o nouă victorie clară la Australian Open. Ce a spus despre „coșmarul” Swiatek?

Benny Adegbuyi, momentul adevărului. Face sau nu sex înainte de meci? Are o regulă foarte importantă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete